Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΤα εiπε έξω απο τα δόντıα: O Τάκης Ζαχαράτος μίλησε για Κασσελάκη...

Τα εiπε έξω απο τα δόντıα: O Τάκης Ζαχαράτος μίλησε για Κασσελάκη – Τάιλερ και τους αποθέωσε

“Θαύμασα τον Κασσελάκη με τον Τάιλερ που έχουν τη στήριξη των οικογενειών τους”

“Το βρήκα υγιές και αληθινό που βγήκε και είπε αυτός είναι ο σεξουαλικός μου

προσανατολισμός, αυτός είναι ο σύντροφός μου & εδώ είναι η μητέρα μου που με στηρίζει”.

Ο σόουμαν Τάκης Ζαχαράτος ήταν καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας 15/1 στην εκπομπή “Happy Day”.

Ο ίδιος πρόκειται να ανεβάσει μια νέα παράσταση στη Θεσσαλονίκη με τίτλο “The Kasselakians: Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ και Πολάκης”.

ef1636e892534325ae552af62fb72a4f

Αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον σύντροφό του Τάκης Ζαχαράτος είπε ότι θαύμασε τον τρόπο με τον οποίο οι οικογένειές τους έχουν αγκαλιάσει τις επιλογές τους.

“Μου αρέσει που είναι Κριός. Νομίζω ότι θα κάναμε πάρα πολύ καλή παρέα. Θα ήθελα πάρα πολύ να πάμε για φαγητό. Τους κάνω ανοιχτή πρόταση. Θα ήθελα πάρα πολύ να έρθουν να δουν το show. Μου είναι απίστευτα συμπαθείς και οι δυο, και ο Τάιλερ, και ο Στέφανος. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι ειλικρινείς. Μπουχτίσαμε νομίζω από την υποκρισία.

bb07c452237b4c21869feb92c14bcfce

Στο βιβλίο μου, “Πάστα Σεράνο” μιλούσα για την υποκρισία της ελληνικής οικογένειας. Το πόσα ψέματα λέμε, πρώτα στον εαυτό μας, ότι η μαμά και ο μπαμπάς είναι άγιοι, δε μιλάμε ποτέ για σεξ. Είμαστε πιο ειλικρινείς με αγνώστους παρά με τους ίδιους τους γονείς μας. Αυτό είναι ένα θέμα και βγαίνει στα παιδιά. Είναι τραγικό να είσαι ειλικρινής με αγνώστους και όχι με το περιβάλλον σου, αυτό δημιουργεί πολλά τραύματα.

Όταν λοιπόν, είδα έναν άνθρωπο που είπε ότι αυτός είναι ο σεξουαλικός μου προσανατολισμός, αυτός είναι ο σύντροφός μου και εδώ είναι η μητέρα μου που το στηρίζει όλο αυτό, το βρήκα υγιές και αληθινό. Το θαύμασα και είπα μπράβο.

135da932285e4311ae9f7af4b5194168

Εύχομαι να τα βγάλει πέρα και να έχει την υπομονή και την ευθυκρισία να αντιληφθεί την ελληνική πραγματικότητα” είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Δείτε το βίντεοΤα πιο σημαντικά