Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
ζώδιαΤα άτuχα ζώδια του Νοεμβρίου - Εντάσεıς στον επαγγελματıκό τομέα και αυξnμένες...

Τα άτuχα ζώδια του Νοεμβρίου – Εντάσεıς στον επαγγελματıκό τομέα και αυξnμένες υπoχρεώσεις 

Ο Νοέμβριος πλησιάζει και η λίστα με τα άτυχα ζώδια του νέου μήνα είναι εδώ.

Σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται ο Οκτώβριος, όπου ήταν ένας μήνας με πολλές καθοριστικές αλλαγές για τα περισσότερα ζώδια. Οι εκλείψεις της φθινοπωρινής περιόδου έφεραν εντάσεις και αντιθέσεις, αλλά και πρωτοβουλίες για να χτίσουμε τη ζωή μας σε πιο σταθερές βάσεις.

Ο Νοέμβριος είναι μια ανάσα μακριά, αλλά για μερικά ζώδια θα είναι ζόρικος και δύσκολος. Το κλίμα στον εργασιακό τομέα θα έχει πολλές εντάσεις και αυξημένες υποχρεώσεις, γι΄ αυτό οι αποφάσεις που θα πάρετε πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές. Ας δούμε ποια είναι τα 3 πιο άτυχα ζώδια του νέου μήνα.

Τα άτυχα ζώδια του Νοεμβρίου

Δίδυμος

Οι σχέσεις με τους συναδέλφους έρχονται στο προσκήνιο, αλλά δυσκολεύεστε να τους εμπιστευτείτε. Θα έχετε αυξημένες ανάγκες και υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σας και τα ωράρια σας θα είναι εξαντλητικά. Επομένως ο Νοέμβριος για τους Διδύμους θα έχει πίεση στον επαγγελματικό τομέα και αρκετή ένταση με συναδέλφους. Η απότομη συμπεριφορά τους και ο θυμός που δεν μπορείτε να ελέγξετε θα προκαλέσει πολλά προβλήματα.

Παρθένος

Θα πρέπει να είστε μετρημένοι σε αυτά που λέτε και να προσέχετε να μη γίνετε παραπάνω επικριτικοί από όσο πρέπει. Αποφύγετε συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Ίσως υπάρξουν εντάσεις με γείτονες, με άτομα που συναναστρέφεστε καθημερινά και με συγγενικά πρόσωπα. Δώστε προσοχή στις μετακινήσεις σας.

Υδροχόος

Θα πρέπει να είστε πιο συγκαταβατικοί με τους γύρω σας, να ρίξετε τους τόνους και να μην αντιδράτε σπασμωδικά. Αν έχετε προϊσταμένους και συνεργάτες θα υπάρξουν εντάσεις και υψηλός ανταγωνισμός. Αυτός ο μήνας θέλει ψυχραιμία και σωστή διαχείριση των αρνητικών συναισθημάτων σας. Προσπαθήστε να μην κάνετε τίποτα βιαστικό, ή απερίσκεπτο, αλλά να υπολογίζετε τις μακροπρόθεσμες συνέπειες των ενεργειών σας.

Τα πιο σημαντικά