Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
ζώδιαΤα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να απιστήσουν το καλοκαίρι -Εύκολα...

Τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να απιστήσουν το καλοκαίρι -Εύκολα παρασύρονται σε νέες περιπέτειες

Κάποια ζώδια είναι πιο πιθανό να ψάξουν νέες περιπέτειες το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρουν οι αστρολόγοι στο Bustle, η περιπετειώδης φύση τους, η τάση τους για αναζήτηση του νέου αλλά και η ανεμελιά τους μπορούν να συμβάλουν στην απιστία τους.

Μάλιστα, πριν απιστήσουν δεν θα το σκεφτούν πολύ, με αποτέλεσμα η λογική τους να πηγαίνει περίπατο.

Οι διακοπές του καλοκαιριού βγάζουν προς τα έξω την επιπόλαιη φύση τους αλλά και την τάση τους για καλοπέραση και ο λόγος για τον Κριό, τον Δίδυμο και τον Σκορπιό.

Το κάθε ζώδιο για διαφορετικό λόγο, είναι πιθανό να απιστήσουν το ταίρι τους το καλοκαίρι.

zodia kalokairi apistia

Δείτε τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να απιστήσουν το καλοκαίρι

Κριός

Ο φλογερός Κριός κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης και της σεξουαλικότητας. «Αυτό είναι ένα ζώδιο που έχει εξαιρετικά υψηλή σεξουαλική ορμή και έχει επίσης την τάση να βαριέται εύκολα», λέει η αστρολόγος Clarisse Monahan στο Bustle. Αξίζει να πούμε ότι ο Κριός είναι ένα ζώδιο που είναι πιο πιθανό να απατήσει χωρίς σκέψη, κα΄τι που τον κάνει ακόμη πιο επιρρεπή το καλοκαίρι. Σύμφωνα με την αστρολόγο Amy Tripp, οι παρορμήσεις και οι επιθυμίες τους μπορούν να εμποδίσουν την κρίση τους. Τείνουν να ενεργούν χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες, αντ ‘αυτού, κάνουν ό, τι αισθάνονται εκείνη τη στιγμή. Είναι πιο πιθανό για τον Κριό να έχει one night stands κάποιο καλοκαιρινό βράδυ παρά μια συνεχιζόμενη σχέση.

Δίδυμος

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Δίδυμοι βρίσκονται σε αυτή τη λίστα. Οι Δίδυμοι είναι ένα μεταβλητό ζώδιο. «Αυτά είναι τα ζώδια που τείνουν να είναι πιο εύπλαστα και ανοιχτά στην περιπέτεια», λέει η Monahan. «Ο Δίδυμος έχει μια αδιάκοπη ανάγκη για διέγερση και βαριέται εύκολα στις σχέσεις» Σύμφωνα με την Mckean, οι Δίδυμοι χρειάζονται ποικιλία, ελευθερία και ευελιξία στη ζωή τους για να είναι ευτυχισμένοι. «Τείνουν να έχουν έναν πολύ πιο χαλαρό ορισμό του τι σημαίνει να είσαι πιστός» επομένως, αν κάνετε χωριστές διακοπές, να έχετε στον νου σας ότι είναι πολύ πιθανό να ζήσουν νέες περιπέτειες.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα από τα πιο πιστά ζώδια, ωστόσο, αν απατήσουν τη σχέση τους, θα φροντίσουν να μην το μάθει κανείς. Αυτό συμβαίνει επειδή η μυστικοπάθεια είναι στη φύση ενός Σκορπιού. Αν και δεν υπάρχει ποτέ μια καλή δικαιολογία, ένας Σκορπιός θα αποφασίσει να απατήσειεπειδή νιώθει παραμελημένος. Μερικοί Σκορπιοί μπορεί ακόμη και να απολαμβάνουν τους κινδύνους ενός «παράνομου καλοκαιρινού ειδυλλίου, επειδή ενθουσιάζονται κρατώντας ένα τέτοιο σκάνδαλο μυστικό», λέει αστρολόγος στο Bustle.

Ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Πλούτωνα, ο οποίος είναι ο πλανήτης του μυστηρίου και των μυστικών. Το σεξ παίζει τεράστιο ρόλο στην ενίσχυση μιας σχέσης με τον Σκορπιό, οπότε αν αυτό το μέρος της τρέχουσας σχέσης τους δεν είναι ισχυρό, μπορεί ο καλοκαιρινός αέρας να τον κάνει να ψάξει αλλού.

Τα πιο σημαντικά