Τα 12 σύμβολα των ζωδίων έτσι όπως δεν τα έχετε δει ποτέ ξανά

12 Σεπτεμβρίου, 2017 10:38 ΠΜ
More videos

Τα ωροσκόπια μας μιλούν συνήθως για λαμπερές ιστορίες μιας μελλοντικής αγάπης, για τον πλούτο και την ευημερία. Μια καλλιτέχνης, ωστόσο, έχει μια διαφορετική ερμηνεία για το τι προσπαθούν να μας πουν τα ζώδια.
Το “Shitty Horoscopes” είναι το πνευματικό παιδί της Άμριτ Μπραρ, η οποία είναι γνωστή και ως “Musterni”, με έδρα το Τορόντο.

Δημοσίευε τις δημιουργίες της στο Tumblr από το 2015 και κορυφώθηκε με την πρόσφατη έκδοση ενός βιβλίου 13 κεφαλαίων, που χρηματοδοτείται από το Kickstarter. Το έργο μετατρέπει τις αδυναμίες και τις σκοτεινότερες πλευρές του κάθε ζωδίου σε σύντομα, αλλά καυστικά ποιήματα, συνοδευόμενα από απολαυστικά ανατριχιαστικά σχέδια διακοσμημένων σκελετών.

Σκληρά ειλικρινή, αλλά άμεσα σχετικά, τα αστρολογικά μηνύματα της Μπράρ διαβάζονται χαλαρά σαν μια συνομιλία με τον καλύτερο φίλο σας στις 3 το βράδυ. Οι οπαδοί του Tumblr συνεχίζουν να ζητούν όλο και περισσότερη απ’ την δουλειά της.

Μετακινηθείτε προς τα κάτω, βρείτε το ζώδιο σας και ρίξτε μια ματιά στις περιπλοκές ψυχές μας, που μπορεί να επηρεάζονται ή να μην επηρεάζονται από τους πλανήτες που κινούνται γύρω μας.

#1 Σκορπιός

Amrit Brar

#2 Υδροχόος

Amrit Brar

#3 Δίδυμος

Amrit Brar

#4 Ταύρος

Amrit Brar

#5 Κριός

Amrit Brar

#6 Τοξότης

Amrit Brar

#7 Ζυγός

Amrit Brar

#8 Ιχθύς

Amrit Brar

#9 Παρθένος

Amrit Brar

#10 Καρκίνος

Amrit Brar

#11 Λέων

Amrit Brar

#12 Αιγόκερως

Amrit Brar

[Official Wesbite]