Συγκινητικό βίντεο: Οι Φινλανδοί φώναζαν «Κρίστιαν», οι Δανοί απαντούσαν «Έρικσεν»

13 Ιουνίου, 2021 2:41 ΜΜ
More videos

Τις φωνές τους ένωσαν οι οπαδοί της Φινλανδίας και της Δανίας συμπαραστεκόμενοι στον Κρίστιαν Έρικσεν, με τους μεν να φωνάζουν το μικρό του και τους δε το επίθετό του – Οι αντιδράσεις του κόσμου στη fun zone όταν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί

Μέσα στην μαυρίλα της στιγμής, με τον Έρικσεν να έχει πέσει στο χορτάρι και το ιατρικό προσωπικό να προσπαθεί να τον κρατήσει στη ζωή, οι οπαδοί των δύο εθνικών οι οποίοι βρέθηκαν στο γήπεδο χάρισαν από το βράδυ του Σαββάτου την πιο όμορφη στιγμή του Euro 2020.

Την ώρα, λοιπόν, που το φορείο είχε μεταφέρει τον Δανό πλέιμεϊκερ εκτός αγωνιστικού χώρου και εν αναμονή των εξελίξεων για να αποφασιστεί εάν θα συνεχιστεί ή όχι ο αγώνας (σ.σ συνεχίστηκε με τη Φινλανδία να κερδίζει 1-0), Φιλανδοί και Δανοί ένωσαν τις φωνές τους σε μια ανατριχιαστική κίνηση.

Δείτε το βίντεο:

Λύγισαν οι οπαδοί στη fun zone

Η προσμονή για το τουρνουά και ο πρώτος αγώνας σε δανέζικο έδαφος για μεγάλη διοργάνωση μετατράπηκαν σε λύπη στην παραλία Οφίλια στην Κοπεγχάγη, τους περίπου 1.000 Δανούς να ξεσπούν στην πλειοψηφία του σε κλάματα μετά τη νεκρική σιγή που ακολούθησε μόλις αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί. « Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον καλύτερο άνθρωπο από το Φούνεν και τα καλύτερα στην οικογένειά του », ανέφερε ένας οπαδός και ένας φίλος του συνέχισε λέγοντας : « Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Δανίας. Αποτελεί έμπνευση για πολλά παιδιά ».

Στις δύο φωτογραφίες φαίνονται οι αντιδράσεις με το που έγινε το συμβάν και αυτές με το που ανακοινώθηκε πως ο Έρικσεν είναι ζωντανός και σε σταθερή κατάσταση:

Ακολουθήστε μας στο facebook: