Συγκινητικές στιγμές στα γενέθλια της μικρής Εβελίνας που δίνει μάχη με επιθετικό καρκίνο

27 Ιουνίου, 2022 4:51 ΜΜ
More videos

Τα τέταρτά της γενέθλια γιόρτασε το Σάββατο 25 Ιουνίου η μικρή Εβελίνα Παπαντωνίου, η οποία δίνει γενναία μάχη με σπάνιο και επιθετικό καρκίνο.

Η μικρή Εβελίνα επέστρεψε στην Κύπρο μετά από τις θεραπείες σε Γερμανία και Ισραήλ και στο Παιδοογκολογικό Τμήμα την περίμεναν πολλές εκπλήξεις για τα γενέθλιά της.

Σε ανάρτησή του ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας σημειώνει «Xρόνια πολλά, Εβελίνα μας! Το χαμόγελο και η δύναμη σου μας γεμίζει συγκίνηση και κουράγιο! Οι ευχές μας θα σε συντροφεύουν Ευχαριστούμε από καρδιάς το προσωπικό του Bank of Cyprus Oncology Centre και ιδιαίτερα την γιατρό Μαριλένα Θεοδώρου και την υπέροχη ομάδα της! Ευχαριστούμε ακόμα την Andri Tsavella και το fantasticeshop.com που είναι πάντα δίπλα στα παιδιά μας καθώς και το Balloons Nicosia για τα μπαλόνια που μας χάρισε!».

Η επώδυνη μάχη της 3χρονης έχει αρχίσει από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν παρατηρήθηκε ένα οίδημα στο μάτι της. Από εκεί λοιπόν άρχισε η μεγάλη μάχη της Εβελίνας, η οποία διαγνώστηκε με το επιθετικό είδους καρκίνου,ραβδομυοσάρκωμα τέταρτου βαθμού.

Μάλιστα, παιδογκολόγος στο Ισραήλ είχε αναφέρει στην οικογένεια ότι υπήρχε 1% πιθανότητα επιβίωσης, αλλά τίποτα δεν λύγισε τους γονείς της , οι οποίοι είναι το στήριγμά της στη μεγάλη μάχη που δίνει.

Να της ευχηθούμε να γίνει καλά και να γιορτάσει πολλά γενέθλια ακόμη!

Φωτογραφίες: Παγκύπριος Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας