Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαSurvivor: Σταμάτησαν τα γuρίσματα ξαφνıκά πριν από λίγες ώρες - Η ανάρτηση...

Survivor: Σταμάτησαν τα γuρίσματα ξαφνıκά πριν από λίγες ώρες – Η ανάρτηση του Γιώργου Λιανού

Κι ενώ για τα δεδομένα της Δομινικανής Δημοκρατίας αυτοί οι μήνες που διανύουμε είναι μήνες ξηρασίας, κάποιες μικροβροχές κάνουν που και που την εμφάνισή τους.

Μια από αυτές έζησαν πριν από λίγες ώρες οι παίκτες του Survivor αλλά και ο παρουσιαστής αυτού, Γιώργος Λιανός, σε όλο της το μεγαλείο, αφού η βροχή που έριξε ήταν τόσο μεγάλη και δυνατή που αναγκάστηκαν να σταματήσουν τα γυρίσματα του ριάλιτι για αρκετές ώρες.

Ο Γιώργος Λιανός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram από τον οποίο μοιράζεται αρκετά πράγματα από την ζωή του με τους διαδικτυακούς του φίλους, έκανε μια ανάρτηση δείχνοντας τα ακραία αυτά καιρικά φαινόμενα!

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιανού

tigmiotypo othonhs 2024 03 26 114704

Εννοείται πως λίγες ώρες μετά ο ήλιος είχε βγει και όλοι ήταν στην θέση τους για να ξεκινήσουν και πάλι το γύρισμα. Υπενθυμίζουμε πως απόψε έχουμε τον αγώνα της τρίτης ασυλίας  και στο επεισόδιο θα γίνει χαμός αφού ο Αλέξης Παππάς επηρεασμένος από την χθεσινή συζήτηση στο συμβούλιο του νησιού θα κάνει μια κίνηση που θα εξοργίσει τους μπλε, όπως μπορείτε να δείτε στο trailer παρακάτω.Τα πιο σημαντικά