Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
ΕλλάδαSurvivor 2024 spoiler: Σούσουρο στον Άγιο Δομίνικο! Η φωτογραφία που «καiεı» Κατερίνα...

Survivor 2024 spoiler: Σούσουρο στον Άγιο Δομίνικο! Η φωτογραφία που «καiεı» Κατερίνα Δαλάκα και Σταυρούλα Χρυσαειδή

Survivor 2024 spoiler 24/04: Έντονο είναι το παρασκήνιο στο Survivor 2024 τις τελευταίες μέρες και ειδικά μετά τις μαζικές αποχωρήσεις από τον Άγιο Δομίνικο.

Τζέιμς Καφετζής, Αλέξης Παππάς και Σάββας Γκέντσογλου αποχώρησαν μέσα σε 3 μέρες (βασικά την ίδια μέρα αλλά η παραγωγή μας έδειξε τις αποχωρήσεις ξεχωριστά) και αρκετοί ακόμα σκέφτονται να φύγουν! Μάλιστα έναν εξ΄αυτών σας τον παρουσιάσαμε το πρωί της Τετάρτης σε αποκλειστικό spoiler.

Survivor 2024 spoiler: Σκάνδαλο με Κατερίνα Δαλάκα και Σταυρούλα Χρυσαειδή

Πάμε όμως στο θέμα για το οποίο διαβάζετε το συγκεκριμένο άρθρο. Τι συνέβη με την Σταυρούλα Χρυσαειδή και την Κατερίνα Δαλάκα. Ποια φωτογραφία διέρρευσε και δείχνει πως όλα είναι στημένα; Τις τελευταίες μέρες έχουμε παρακολουθήσει μια κόντα ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και την Σταυρούλα Χρυσαιεδή να τα δύο κορίτσια να τονίζουν συνέχεια πως δεν γνωρίζονται έξω από το παιχνίδι αλλά πως η γνωριμία έγινε εντός Survivor. Αμ δε θα πούμε εμείς.

Survivor 2024 spoiler: Σούσουρο στον Άγιο Δομίνικο! Η φωτογραφία που «καίει» Κατερίνα Δαλάκα και Σταυρούλα Χρυσαειδή!

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και δείχνει πως όχι απλά τα δύο κορίτσια, Κατερίνα Δαλάκα και Σταυρούλα Χρυσαειδή, γνωρίζονταν και εκτός Survivor αλλά και πως μάλιστα έκαναν και πολύ παρέα.

Η φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω από το Athensmagazine.gr και προκαλεί σεισμό στο Survivor δείχνει την Κατερίνα Δαλάκα και την Σταυρούλα Χρυσαειδή να βρίσκονται στο σπίτι της μιας μαζί με τα τότε ταίρια τους και να γευματίζουν, παιρνόντας ευχάριστες στιγμές.

Δείτε την φωτογραφία παρακάτω και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

9ed80e spoiler

 

Τα πιο σημαντικά