«Στηρίζω την αδερφή μου» – Η αδερφή της Ρούλας μιλάει για πρώτη φορά μετά το ένταλμα σύλληψης

31 Μαρτίου, 2022 3:27 ΜΜ
More videos

Πριν από λίγο η μάνα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, «είπανε» τα πρώτα λόγια τους σχετικά με την Ρούλα Πισπιρίγκου και το ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση για την 9χρονη Τζωρτζίνα. Η αδερφή της, όπως και η μητέρα της, είπε ότι την στηρίζει μέχρι τέλους.

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, μίλησε για πρώτη φορά μετά την σύλληψη της Ρούλας, η ίδια τόνισε ότι πιστεύει την αδερφή της.

Χαρακτηριστικά είπε:

«Ενημέρωσα τον δικηγόρο, τον κύριο Λύτρα, ότι πήραν την Ρούλα και είπαν ότι σε δύο ώρες θα είναι πίσω, μετά τίποτα»

Για το «λιντσάρισμα» έξω από το σπίτι στην Πάτρα
Στην συνέχει η αδερφή της Ρούλας, Δήμητρα, είπε «αυτό που συνέβη χθες ήταν ανεπίτρεπτο, ο κόσμος ήταν έξω από το σπίτι και μας έβρισε, μας έσπασαν την πόρτα, πήραμε την αστυνομία και ήρθε μετά από ώρες, καταφέραμε και φύγαμε από το σπίτι στις 4 το πρωί», είπε.

Συνέχισε λέγοντας για ακόμη μια φορά ότι η αδερφή της δεν έχει κάνει τίποτα, «ότι και να έγινε, που δεν έγινε τίποτα, είναι ανεπίτρεπτο αυτό που έγινε χθες με τον κόσμο και η αστυνομία δεν μας προστάτεψε».

«Πώς προμηθεύτηκε την ουσία; Αφού ήταν συνέχεια στο νοσοκομείο»
«Η Ρούλα ήταν συνέχεια με τα παιδία γιατί ο Μάνος δούλευε, κάποιος έπρεπε να συντηρήσει το σπίτι» στην ερώτηση ότι αν σκότωσε το παιδί της, η αδερφή της απάντησε «Όχι δεν το πιστεύω, η Ρούλα δεν βγήκε καν από το νοσοκομείο, πώς το προμηθεύτηκε;, ήταν μια μάνα υπόδειγμα.

Στηρίζω την αδερφή μου μέχρι τελικής πτώσεως, Δεν ισχύει ότι χθες μίλησα με δημοσιογράφο και είπα ότι «ναι είναι ύποπτη». Ξέρουμε την Ρούλα, και θα την υπερασπιζόμαστε μέχρι το τέλος»