Σπυράκη για εκλογές: «Το νωρίτερο, το καλύτερο»

2 Ιανουαρίου, 2018 9:40 ΜΜ
More videos

«Το πότε θα κάνει εκλογές είναι επιλογή της κυβέρνησης. Εμείς επιμένουμε: Το νωρίτερο, το καλύτερο», είπε στον realfm 97,8 και τον Βασίλη Σκουρή, η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη.

Για το Σκοπιανό η ευρωβουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε: «Η κυβέρνηση δεν μπορεί να ομονοεί αλά καρτ. Πολιτικά η κυβέρνηση οφείλει να παρουσιάσει στους πολίτες και στην αντιπολίτευση την πρότασή της. Οφείλει να μας πει τι ακριβώς προτείνει για το Σκοπιανό. Η κυβέρνηση αυτή υπάρχει εξαιτίας της εμπιστοσύνης των κοινοβουλευτικών ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Η εμπιστοσύνη αυτή, αν δεν υπάρχει ενιαία πρόταση για το Σκοπιανό, δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει κυβέρνηση, αυτό είπε ο κ. Μητσοτάκης».

Στο ερώτημα αν η Νέα Δημοκρατία σκέφτεται να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, η κ. Σπυράκη απάντησε: «Αυτό που εμείς σίγουρα θέλουμε αυτή τη στιγμή είναι η κυβέρνηση να συμπεριφέρεται υπεύθυνα. Και εδώ έχουμε ένα εθνικό ζήτημα, στο οποίο ζητάμε να κατατεθεί η πρόταση της κυβέρνησης. Και το θέτουμε ως προϋπόθεση για να συνεχιστεί ο δημόσιος διάλογος επί του θέματος».

Δείτε το βίντεο

[real]

Ακολουθήστε μας στο facebook: