Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΣπίτι με το Mega – Πέτρος Ιακωβίδης: Το ντουέτο με την αδελφή...

Σπίτι με το Mega – Πέτρος Ιακωβίδης: Το ντουέτο με την αδελφή του επί σκηνής – Η συγκίνηση της μητέρας τους

Η Ρούλα Κορομηλά το βράδυ του Σαββάτου 26/11 υποδέχτηκε στο «Σπίτι με το Mega» τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής είναι ένας από τους πιο αγαπημένους και επιτυχημένους της γενιάς του, που τα τελευταία χρόνια η πορεία του είναι μονάχα ανοδική και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό που τον ακολουθεί συνεχώς σε κάθε νέα του εμφάνιση.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με την Ρούλα Κορομηλά εξομολογήθηκε πώς από πολύ μικρή ηλικία είχε έφεση στη μουσική και του άρεσε πολύ η ενασχόληση, ενώ από την εφηβεία του και έπειτα αντιλήφθηκε πλήρως το ότι αυτή θα είναι και η δουλειά του στο μέλλον.

Στο πλευρό του τραγουδιστή βρέθηκαν οι δύο γυναίκες της ζωής του, η μητέρα του και η αδελφή του, Μορφούλα Ιακωβίδου, επίσης τραγουδίστρια, η οποία σημειώνει και την δική της επιτυχία.

Η μητέρα του Πέτρου Ιακωβίδη συγκινήθηκε από την αρχή όταν είδε το γιο της στη σκηνή να τραγουδά, ενώ κατά τη διάρκεια των συζητήσεών τους με την Ρούλα Κορομηλά, είδαμε και μερικά στιγμιότυπα από την παιδική του ηλικία.

Στο τέλος, τραγούδησαν και με την αδελφή του παρέα, με τον Πέτρο Ιακωβίδη να συγκινείται, ακούγοντας την Μορφούλα, ενώ τόνισε πώς την θεωρεί πολύ ταλαντούχα, όχι μόνο επειδή την αγαπάει πολύ, αλλά και επειδή αντικειμενικά έχει μια εξαιρετική φωνή.

Δείτε το βίντεο:

 

Τα πιο σημαντικά