Σπαρακτικό βίντεο: Το πλήρωμα του υποβρυχίου της Ινδονησίας που βυθίστηκε, τραγουδά «Αντίο»

27 Απριλίου, 2021 2:16 ΜΜ
More videos

“Αν και δεν είμαι έτοιμος για να μου λείψεις, δεν είμαι έτοιμος να ζήσω χωρίς εσένα…” οι στίχοι του δημοφιλούς τραγουδιού.

Ένα σπαρακτικό βίντεο με μέλη του υποβρυχίου της Ινδονησίας που βυθίστηκε αύτανδρο κατακλύζει τα social media στη χώρα και όχι μόνο.

Σε αυτό εμφανίζονται μέλη του πληρώματος να τραγουδούν ένα πολύ γνωστό τραγούδι στην χώρα τους που, κατά τραγική ειρωνεία ο τίτλος του, Sampai Jumpa, μεταφράζεται ως «Αντίο».

Το βίντεο, γυρίστηκε λίγες εβδομάδες πριν το KRI Nanggala 402 εξαφανιστεί και τελικά βυθιστεί παρασύροντας τον θάνατο 53 μέλη πληρώματος.

Μεταξύ των ένστολων, γύρω από τον συνάδελφό του που παίζει ακουστική κιθάρα, και ο κυβερνήτης του υποβρυχίου Χέρι Οκτάβιαν.

«Αν και δεν είμαι έτοιμος για να μου λείψεις, δεν είμαι έτοιμος να ζήσω χωρίς εσένα…Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο» τραγουδούν οι ναυτικοί στο βίντεο που τραβήχτηκε ως αποχαιρετισμός για τον απερχόμενο επικεφαλής της διοίκησης υποβρυχίων του ΠΝ της Ινδονσησίας.

Το γερμανικό υποβρύχιο – ένα από τα πέντε στο στόλο της Ινδονησίας – εξαφανίστηκε την Τετάρτη, ενώ είχε προγραμματιστεί να κάνει ασκήσεις με τορπίλες έξω από το Μπαλί.

Ο στρατός της Ινδονησίας ανακοίνωσε την Κυριακή ότι βρήκε το σκάφος σπασμένο σε τρία κομμάτια στον πυθμένα και περίπου 800 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.