Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
διεθνή«Σοκάρω τους άντρες στα πρώτα ραντεβού»: Η 25χρονη που δεν έχει δύο...

«Σοκάρω τους άντρες στα πρώτα ραντεβού»: Η 25χρονη που δεν έχει δύο μπροστινά δόντια βγάζει το μασελάκι και αποκαλύπτεται

Όλοι οι άνθρωποι στο πρώτο ραντεβού δεν αποκαλύπτουν τα πάντα για τον εαυτό τους και κρατάνε ορισμένα μυστικά, όμως μια 25χρονη κοπέλα αντιμετωπίζει ιδιαίτερο πρόβλημα, καθώς της λείπουν τα δύο μπροστινά δόντια.

Όπως αναφέρει η thesun.co.uk, η 25χρονη Lily Magno σε ηλικία 13 ετών είχε ατύχημα με το σκέιτμπορντ, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρή ζημιά στην οδοντοστοιχία της και να χάσει τα δύο δόντια που είχε μπροστά.

@lilyymagno

Might get sick of them in a week but for now 🙂

♬ super freaky girl x luxurious – xxtristanxo

Έκτοτε, δεν έχει βάλει εμφυτεύματα, με αποτέλεσμα να έχει ένα τεράστιο κενό στο στόμα της και να ντρέπεται να το δείξει. Μάλιστα, όπως αναφέρει: «Έχω υποστεί ανελέητο bullying τόσο από τρολς του διαδικτύου, όσο και από ανθρώπους που γνωρίζω. Ντρέπομαι να δείχνω στα ραντεβού τα δόντια μου».

@lilyymagno

Yes this really happened… no im not doing an accent😂

♬ original sound – Lilyy

Έτσι, η ίδια βάζει ένα μασελάκι με δύο ψεύτικα δόντια, το οποίο αφαιρεί μετά από ώρα, εφόσον έχει γνωρίζει τον υποψήφιο σύντροφο. Παρόλα αυτά, οι αντιδράσεις δεν είναι πάντα ψύχραιμες και πολλοί άνθρωποι έχουν γελάσει μπροστά της.

«Οι άνθρωποι τείνουν να με κρίνουν αμέσως, είτε είναι αηδιασμένοι είτε σοκαρισμένοι», αναφέρει για τις αντιδράσεις που αντιμετωπίζει.

@lilyymagno

Had to hop on the trend🌊

♬ STFU – Digga D

Οι αντιδράσεις όταν αποκαλύπτει την αλήθεια

Η 25χρονη ανέφερε ότι οι αντιδράσεις ποικίλουν, ενώ μια φορά ένας άντρας παραλίγο να κάνει εμετό από το σοκ του.

«Είναι σχεδόν σαν μια από αυτές τις καταστάσεις όταν κάποιος έχει φαγητό στα δόντια του και κάποιος θέλει να είναι ευγενικός και να μην λέει τίποτα, αυτή είναι η αντίδραση που έχω συνήθως», είπε η Lily Magno.

«Μπορείς να το δεις στο πρόσωπό τους, αλλά δεν λένε τίποτα για αυτό», ανέφερε και σημείωσε πως «έχω αντιμετωπίσει ένα σωρό ανάμεικτες αντιδράσεις, είχα αηδιάσει κάποιον τόσο πολύ μια φορά που κόντεψε να πεταχτεί και να φύγει μακριά μου».Τα πιο σημαντικά