Σοκάρει αγαπημένος παίκτης του MasterChef: «Ήμουν χρήστης ενδοφλέβιας ηρωίνης σε τελευταίο στάδιο»

2 Ιουνίου, 20234:43 ΜΜ

O Αλέξανδρος Αντωνελάκης είναι ο ταλαντούχος Χανιώτης σεφ που έφτασε μία ανάσα από τον τελικό του φετινού κύκλου του MasterChef, χάνοντας στον τελικό από την Μαρία Μπέη χωρίς όμως να απογοητεύεται καθώς στη ζωή του έχει αποδείξει ότι είναι μεγάλος μαχητής.

Ο 37χρονος Αλέξανδρος έδωσε συνέντευξη μέσω Skype στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την περίοδο που ήταν χρήστης ηρωίνης.

«Ήμουν χρήστης ενδοφλέβιας ηρωίνης σε τελευταίο στάδιο. Βρήκα την δύναμη γιατί κάποια στιγμή πίστεψα ότι ίσως γίνεται να αλλάξω γιατί δεν το πίστευα αυτό. Η αλήθεια είναι ότι πήρα παραδείγματα από παιδιά, οι οποίοι είχαν αλλάξει την ζωή τους. Οπότε για αυτό και εγώ θέλησα να το δώσω παρακάτω που πήρα. Πήγα στο ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, δεν θα μπορούσα αλλιώς μόνος μου και από εκεί είναι που είδα και τα παραδείγματα.

Στην αρχή είδα το ζόρι, αλλά μετά είδα ότι γίνεται. Το πώς έμπλεξα είναι μεγάλη ιστορία, έχει να κάνει από πολύ μικρή ηλικία και από τα βιώματά μου και παρέες σίγουρα, τα οποία βέβαια τα γνωρίζω και μπορώ να τα αντιμετωπίσω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος για το πολύ δύσκολο παρελθόν του.
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News