ΣΟΚ! Καφενείο οργίων με ανήλικες στην Πάτρα!

3 Οκτωβρίου, 2014 3:35 ΜΜ
More videos

Άνδρες άνω των 60 χρόνων επιδίδονταν σε ερωτικές περιπτύξεις με κοριτσάκια με αμοιβή μόλις… 10 ευρώ και μάλιστα σε κοινή θέα ενώπιον όλων των θαμώνων!

Σε στέκι αγοραίου έρωτα με ανήλικα κορίτσια που προσέφεραν ερωτικές «υπηρεσίες» σε ηλικιωμένους, είχε μετατραπεί ένα καφέ- μπαρ στην Πάτρα όπου συνελήφθη επ’ αυτοφόρω ένας 79χρονος την ώρα που ασελγούσε σε δυο τσιγγανοπούλες από τη Βουλγαρία, ηλικίας 13 και 15 χρόνων!

Οι πληροφορίες της Ασφάλειας έλεγαν ότι άνδρες άνω των 60 χρόνων επιδίδονταν σε ερωτικές περιπτύξεις με κοριτσάκια με αμοιβή… 10 ευρώ και μάλιστα σε κοινή θέα ενώπιον όλων των θαμώνων! Έτσι, οι αστυνομικοί οργάνωσαν επιχείρηση και έπιασαν στα πράσα τον ηλικιωμένο παιδόφιλο μαζί με την 54χρονη μητέρα του ιδιοκτήτη και προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος και δύο θαμώνες ηλικίας 64 και 46 χρόνων.

Όλοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με κατηγορίες για αποπλάνηση και ασέλγεια ανηλίκου κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του 79χρονου, για μαστροπεία και διευκόλυνση πορνείας ανηλίκων για την 54χρονη και συνέργεια σε αποπλάνηση ανηλίκων στους δυο άλλους. Σε βάρος του 64χρονου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για σωματικές βλάβες και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., ενώ ο 46χρονος Αλβανός βρισκόταν παράνομα στη χώρα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν ακόμη την 33χρονη μητέρα της 13χρονης τσιγγάνας και δύο  γυναίκες ηλικίας 22 και 26 χρόνων που έχουν την επιμέλεια της 15χρονης. Και οι τρεις κατηγορούνται για έκθεση και παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. Ο 33χρονος ιδιοκτήτης του καφέ μπαρ της ακολασίας δεν ήταν εκεί κατά τη διάρκεια της επιχείρησης και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

protothema.gr