Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024
ζώδιαΑuτó είναι το ζώδιο με τη χειρότερn τύχn, σύμφωνα με αστρολόγο ...

Αuτó είναι το ζώδιο με τη χειρότερn τύχn, σύμφωνα με αστρολόγο -Όλο αναπoδıές, δεν τους σώζει τiπoτα

Μπορεί κάποια ζώδια να έχουν γεννηθεί με την τύχη να βρίσκεται στο προσκεφάλι τους, κάποιοι άλλοι όμως είναι ξεκάθαρα άτυχοι και δεν τους σώζει τίποτα.

Τα άστρα έχουν τη δική τους επιρροή σε κάθε έναν του ζωδιακού κύκλου και οι πιο ευνοημένοι όσον αφορά τουλάχιστον τα θέματα τύχης είναι όσοι έχουν κυβερνήτη τον Δία.

Όπως αναφέρεται στο BESTLIFE, o αστρολόγος KJ Atlas εξηγεί πως τα ζώδια που δεν έχουν κυβερνήτη τον Δία δεν έχουν την τύχη με το μέρος τους.

«Δεδομένου ότι ο Δίας είναι ο πλανήτης της τύχης και της αφθονίας, τα ζώδια όπου ο Δίας δεν λειτουργεί στα καλύτερά του είναι λιγότερο πιθανό να είναι τυχερά» ωστόσο πιο άτυχος από όλους είναι ο Ιχθύς.

photo 2

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι αρκετά ευαίσθητοι αλλά τους αρέσει επίσης να ζουν τη ζωή τους σαν να ήταν μια ρομαντική κωμωδία εξηγεί η αστρολόγος Inbaal Honigman.

Το ζώδιο του νερού χρειάζεται να ισσοροπεί το δράμα με ένα… καλό κλάμα κάθε τόσο, και συνήθως αυτό γίνεται συχνά αφού όλα του τα σχέδια ανατρέπονται συχνά και αντιμετωπίζει πολλές ατυχίες μέχρι να φτάσει στους στόχους του.

Η ατυχία τους είναι ένας συνδυασμός απλά ατυχών συγκυριών και άγχους. Στην ουσία σαμποτάρουν κατά κάποιον τρόπο τον ίδιο τους τον εαυτό και προσελκύουν την αρνητική ενέργεια με τις σκέψεις τους.

Όπως λέει και η Honigman, «οι Ιχθύες νιώθουν ότι οι πλανήτες είναι εναντίον τους, παρόλο που στην πραγματικότητα δεν είναι μόνο αυτό αλλά το άγχος τους κάνει την τύχη τους να φαίνεται εντελώς φτωχή».

Τα πιο σημαντικά