Σκύλος έκανε διάρροια στο στόμα της την ώρα που κοιμόταν – Κατέληξε στο νοσοκομείο με κράμπες στο στομάχι

27 Σεπτεμβρίου, 2022 12:16 ΠΜ
More videos

«Έπαιρνα τον απογευματινό μου υπνάκο με την Belle, όπως κάνω πάντα, όταν ξαφνικά ένιωσα κάτι να κοχλάζει στα χείλη μου»

Μια γυναίκα κατέληξε με σοβαρά συμπτώματα στο νοσοκομείο, καθώς ο σκύλος της κόρης της, έκανε διάρροια στο στόμα της, την ώρα που κοιμόντουσαν μαζί, με αποτέλεσμα να πάθει δηλητηρίαση στο στομάχι.

Όπως αναφέρει η mirror.co.uk, η φρικτή ιστορία αφορά την 51χρονη Amanda Gommo, η οποία κοιμόταν μαζί με το τσιουάουα που ακούει στο όνομα Belle και ανήκει στην κόρη της. Σύμφωνα με την αφήγηση της, εκείνη είχε το στόμα ανοιχτό, ενώ το σκυλί βρισκόταν πάνω στη μούρη της και μόλις είχε επιστρέψει από τον κτηνίατρο, γιατί είχε πάθει πρόβλημα στο στομάχι.

Η Η Amanda Gommo και το τσιουάουα Belle

Τότε, το σκυλί κατά την διάρκεια του ύπνου έπαθε διάρροια στο στόμα της, με εκείνη να ξυπνάει με μια άσχημη γεύση και να τρέχει επειγόντως στη τουαλέτα, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι ο γιος της έκανε μπάνιο εκείνη την στιγμή.

«Έπαιρνα τον απογευματινό μου υπνάκο με την Belle, όπως κάνω πάντα, όταν ξαφνικά ένιωσα κάτι να κοχλάζει στο στόμα μου», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «ήταν αηδιαστικό και έφτυνα βίαια για ώρες μετά, απλά δεν μπορούσα να βγάλω τη γεύση από το στόμα μου».

Η Amanda Gommo στο νοσοκομείο

Μετά από λίγο λοιπόν, άρχισαν οι πρώτες κράμπες στο στομάχι και να εμφανίζονται συμπτώματα παρόμοια με αυτά του σκυλιού, το οποίο ήταν ήδη άρρωστο. Έτσι, η 51χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί συνταγογράφησαν παυσίπονα και έδωσαν την οδηγία να πίνει πολύ νερό.

Παρόλα αυτά, μετά από 48 ώρες οι πόνοι χειροτέρευσαν και οι κράμπες εξαπλώθηκαν σε όλο το σώμα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί ξανά στο νοσοκομείο, όπου έγινε νέα διάγνωση.

«Έστειλαν ασθενοφόρο τη δεύτερη φορά και ήμουν τόσο αφυδατωμένη από την αρρώστια και τη διάρροια, που τα νεφρά μου είχαν συρρικνωθεί στο μισό μέγεθος. Με κράτησαν στο νοσοκομείο για τρεις μέρες», είπε η Amanda Gommo.

Παράλληλα, ανέφερε πως «το εξιτήριο μου έλεγε ότι είχα πάθει γαστρεντερική λοίμωξη που προκλήθηκε από τον σκύλο που αφόδευσε στο στόμα μου. Είναι κάτι άτι που οι γιατροί δεν είχαν δει ποτέ πριν».