Βόλος: Σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε την 24χρονη ιδιοκτήτριά του στο πρόσωπο

16 Δεκεμβρίου, 2017 8:43 ΠΜ
More videos

Σοκ φέρεται να υπέστη χθες το απόγευμα μια 24χρονη από τη Ν. Ιωνία, όταν ο σκύλος ιδιοκτησίας της, φέρεται να της επιτέθηκε και να την δάγκωσε στο πρόσωπο… Η κοπέλα αιφνιδιάστηκε από την επίθεση του δικού της σκύλου, γέμισε αίματα και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες σύμφωνα με το e-thessalia.gr

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 4 χθες το απόγευμα στην περιοχή της ΜΕΤΚΑ στη Ν. Ιωνία. Η 24χρονη, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, φέρεται να τάιζε τον σκύλο, που ζυγίζει γύρω στα 40 κιλά και είναι ράτσας «Αρτζεντίνο» (σκύλος από την Αργεντινή). Τα σκυλιά αυτά είναι μυώδη, μεγαλόσωμα, αλλά έχουν έντονη κοινωνικότητα και αστείρευτη αγάπη για τους ιδιοκτήτες τους.

Τα «Ντόγκο Αρτζεντίνο» είναι λευκού χρώματος και δημιουργήθηκαν για το κυνήγι μεγάλων θηραμάτων. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μόλις η 24χρονη αποπειράθηκε να πάρει το πιάτο με το φαγητό από τον σκύλο, εκείνος της επιτέθηκε, της όρμησε και φέρεται να την δάγκωσε στο πρόσωπο, στο ζυγωματικό, ανάμεσα στα μάτια της. Τα αίματα άρχισαν να τρέχουν στο πρόσωπό της, ενώ οι γονείς της με τους οποίους συγκατοικεί, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο παρέλαβε την κοπέλα που είχε υποστεί σοκ και πονούσε και την μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου για τις πρώτες βοήθειες.

Ντόγκο Αρτζεντίνο

 

Πηγή: e-thessalia.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: