Βίντεο 7χρονης που ιππεύει αλιγάτορα 3 μέτρων έχει προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο.

9 Ιανουαρίου, 2017 4:52 ΜΜ
More videos

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε ένα σοκαριστικό βίντεο με ένα μικρο κοριτσάκι, που ιππεύει έναν μεγάλο αλιγάτορα κατά την διάρκεια ενός πάρτι στις ΗΠΑ.

Η μικρή ανεβαίνει στην πλάτη του μεγάλου αλιγάτορα και προσπαθούσε να ποζάρει για την μητέρα της, αλλά ο αλιγάτορας την παίρνει μακριά από τα γέλια των παιδιών και των γονιών.

Το αμφιλεγόμενο βίντεο φυσικά έγινε αμέσως ανάρπαστο.

Το συγκλονιστικό βίντεο ξεκινάει με το μεγάλο ερπετό να περπατάει αργά κατά μήκος ενός χαλιού. Ένας εκπαιδευτής λέει στην 7χρονη να σηκώσει τους αντίχειρες της για να μπορέσει να την φωτογραφήσει η μητέρα της.

Ο αλιγάτορας ονομάζεται Μπούντα και διασώθηκε στην περιοχή του Σικάγο. Το μήκος του φτάνει τα 3 μέτρα και το βάρος του τα 90 κιλά.

Το βίντεο γυρίστηκε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης Cold Blooded Creatures, που προσπαθεί να προωθήσει την διατήρηση μέσω της εκπαίδευσης το 2013.

Φυσικά, η μικρή κατέβηκε αγχωμένη από τον αλιγάτορα με την πρώτη ευκαιρία, ενώ οι ενήλικες προσπαθούσαν να την πείσουν να ανέβει ξανά στην πλάτη.

Η μικρή ποζάρει για την μητέρα της, ενώ ο αλιγάτορας δείχνει τα δόντια του.

Εκτός κάμερας ακούγεται η φωνή της μικρής να λέει “Ήταν καταπληκτικό!”

Φυσικά, υπήρχαν πολλές αρνητικές αντιδράσεις από χρήστες του διαδικτύου.

Η μικρή μεταφέρεται μακριά από τον αλιγάτορα, καθώς οι θεατές προσπαθούν να βγάλουν μια φωτογραφία.

“Εφόσον οι αλιγάτορες είναι θανατηφόρα αρπακτικά, η κοινή λογική λέει ότι είναι επικίνδυνο και ανόητο να βάζουμε τα παιδιά πάνω στις πλάτες τους”, αναφέρει η Ελίζα Άλλεν, διευθύντρια της PETA.

H Kέιτι χαμογελάει με τους αντίχειρές της σηκωμένους για το κοινό.

Οι Αμερικανικοί αλιγάτορες μπορούν να φτάσουν τα 5 μέτρα σε μήκος και τα 450 κιλά σε βάρος και ζουν σε λίμνες και βάλτους στις νότιες Ηνωμένες Πολιτείες.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: