Σέρρες: «Με τι καρδιά να σε αποχαιρετίσω αδερφέ μου; Καλό παράδεισο…»

13 Αυγούστου, 2021 1:23 ΜΜ
More videos

Συγκινητική ανάρτηση στο Facebook από το Νίκο Χατζηαποστολίδη:Με τι καρδιά να σε αποχαιρετισω αδερφέ μου;Θα έρθει η ώρα που θα κατέβεις στην κόλαση και θα ανέβεις αρκετές φορές, θα έρθει η ώρα που θα γδερνεις τους τοίχους της μοναξιάς σου, θα ψάχνεις μιαν..

αγκαλιά να σε φιλοξενισει , που θα νοιώσεις ο ουρανός να έχει κλείσει κ βλέμματα ειρωνικά κ αδιάφορα να ζητάνε την απόλυτη και ολοκληρωτική εξοντωση σου, που θα κοιμάσαι αγκαλιά με εικονίσματα και στις χούφτες σφιχτά θα κρατάς τον εσταυρωμένο.Που το κορμί θα σπαρταρα στην οδύνη και η ψυχή θα γκρεμοτσακιζεται στην απόγνωση κ τον όλεθρο της αρρώστιας. Που θα λες, “θεέ μου, θα γίνω ποτέ καλά;”.

Οι μονοι σου φίλοι θα γίνουν η φλόγα του καντηλιου και τα φάρμακα στο κομοδίνο σου.Τοτε θα ψάχνεις να βρεις όλους τους πονεμένους της γης, για να νιώσεις ότι δεν είσαι μόνος..Αν τότε αντέξεις ,το ξημέρωμα θα σε βρεί να αγαπάς όλο τον κόσμο• θα έχεις αγιασει δίχως να το μάθεις ποτέ… Αγιασες φίλε μου… Καλό παράδεισο αδερφέ μου και ας μου αφήνεις ένα δισαναπληρωτο κενό..δεν θα το γεμίσει ποτέ κανείς Απαρηγόρητος.😞 Σήμερα γέμισε ο παράδεισος.