Σε κακή κατάσταση η Εύη Δρούτσα: Η οικονομική καταστροφή και η ανάγκη για έναν σύντροφο – «Δεν έχω μία»

21 Νοεμβρίου, 2022 12:18 ΠΜ
More videos

Έξω από τα δόντια μίλησε η Εύη Δρούτσα για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή στην εκπομπή «Γεια σου» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα.

Η γνωστή στιχουργός μίλησε ανοιχτά για την χρυσή εποχή της δισκογραφίας αλλά και την στιγμή που ζήτησε από τον σύζυγό της να χωρίσουν.

«Όταν ήμουν παντρεμένη, πολύ καλός άνθρωπος, αλλά χωρίσαμε, είχα γράψει ένα τραγούδι που το ερμήνευσε η Μαντώ. Το τραγούδι έλεγε: “Το τι θα πεις, τι θα πω δεν με νοιάζει, το θα μείνουμε οι δυο μας με τρομάζει”. Το ακούω, το ξανακούω και πάω και λέω στον άντρα μου να χωρίσουμε», ανέφερε η Εύη Δρούτσα.

Σε ερώτηση για τις απολαβές της χρυσής εποχής της δισκογραφίας η Εύη Δρούτσα ξεκαθάρισε: «Καλέ, μία δεν έχω, πλάκα μου κάνεις; Εγώ δεν τα έπαιρνα, δεν έλεγα: “δώσε μου αυτά για να σου γράψω”, γιατί ποτέ δεν έχω καταλάβει τι είμαι και ποια είμαι».

Τέλος, η ίδια παραδέχτηκε πως αυτή την περίοδο έχει ανάγκη την συντροφικότητα στην προσωπική της ζωή.

«Έχω ανάγκη την συντροφικότητα, αλλά έτσι όπως την σκέφτομαι εγώ και θέλει να βάλει ο καθένας στο μυαλό του ότι εγώ τώρα έχω μια συντροφιά, δεν έχεις συντροφιά ρε φίλε, μόνος σου είσαι», ανέφερε η Εύη Δρούτσα στην κάμερα του ΣΚΑΪ.