Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ζώδιαΣε χεıρίζεται και σε κάνει ό,τı θέλεı με ύποuλο τρóπο: Αuτό εiναι...

Σε χεıρίζεται και σε κάνει ό,τı θέλεı με ύποuλο τρóπο: Αuτό εiναι το πıο χειρıστıκό ζώδıο από όλα & όχı δεν είναι ο Δiδuμος

Σίγουρα κάθε ζώδιο έχει τα θετικά και τα αρνητικά χαρακτηριστικά του. Ωστόσο, το να είναι κάποιος χειριστικός είναι ομολογουμένως ένα τοξικό χαρακτηριστικό που πρέπει όλοι να αποφεύγουμε.

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιο ζώδιο είναι το πιο χειριστικό από όλα; Ποιο είναι εκείνο που θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο και να κινεί τις σκέψεις των άλλων, ώστε να πετυχαίνει τους στόχους του;

Ζώδια: Ποιο είναι χειριστικό και εκδικητικό

Ενώ δυνάμει είμαστε όλοι και όλες χειριστικοί και χειριστικές, οι άνθρωποι που ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο εκβιάζουν τα συναισθήματα των γύρω τους, απαιτούν υποταγή και πίστη, ενώ αν υποψιαστούν (χωρίς να επιβεβαιώσουν) ότι κάτι που δεν τους αρέσει συμβαίνει, τότε ο εκδικητικός τους χαρακτήρας θα βγει μπροστά.

1516 700x466 1

Έχουν πολύ καλό ένστικτο και μπορούν να βλέπουν μπροστά, ικανότητα που τους επιτρέπει -σε έναν βαθμό- να ελέγχουν το μυαλό και τη σκέψη των άλλων. Ποτέ δεν είναι τόσο διακριτικοί όσο νομίζουν ότι είναι και η προσπάθεια χειραγώγησής τους το ίδιο. Είναι επιδέξιοι στο να διαβάζουν ανθρώπους και καταστάσεις, τις οποίες χρησιμοποιούν πάντα προς όφελός τους και δεν έχουν πρόβλημα, αν εντοπίσουν την αδυναμία του άλλου να τη χρησιμοποιήσουν υπέρ τους. Είναι πολύ πειστικοί όταν μιλούν και μπορούν εύκολα να κάνουν τους άλλους να πιστεύουν ότι έχουν λάθος, ακόμα κι όταν δεν κάνει απολύτως τίποτα.

Το πιο χειριστικό που μπορούν να κάνουν; Να εκβιάζουν τα συναισθήματά σας και να σας κάνουν να πιστεύετε πως θα τους χάσετε από τη ζωή σας. Συμπεριφορά που χαρακτηρίζεται πέρα από χειριστική και τοξική.

Ωστόσο, δεν διστάζουν να αναλάβουν ευθύνες και να δείχνουν γενναιότητα, επειδή θέλουν να έχουν τον έλεγχο, αλλά και να προστατεύσουν τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής τους.

Ποιο είναι το πιο χειριστικό ζώδιο;

Ο Σκορπιός! Φυσικά, στην ίδια λίστα βρίσκονται και άλλα ζώδια με τον Ζυγό να προκαλεί μεγάλη έκπληξη, καθώς θεωρείται ένα δίκαιο και χωρίς πολλές εκρήξεις ζώδιο.

Αυτά τα 5 ζώδια μπορούν να σε κάνουν ό,τι θέλουν

Τα πιο σημαντικά