Σασμός: «Τα πράγματα με τον Αντώνη θα πάνε καλά στο τέλος»

16 Μαρτίου, 20233:37 ΠΜ
More videos

Για την Αργυρώ και τον Αστέρη, η Δανάη Παππά είπε ότι υπάρχουν συνέχεια εμπόδια και πως δεν θα είναι το τέλος του Σασμού ο γάμος τους.

Εξελίξεις και ανατροπές θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, όπως αποκαλύπτει η «Θοδώρα» της αγαπημένης σειράς, δηλαδή η Δανάη Παππά.

Αν και δεν της επιτρέπεται να πει πολλά για τη συνέχεια της σειράς, άφησε να εννοηθεί ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά για τον Αντώνη και τη Μαρίνα, μετά τον ματωμένο γάμο τους.

«Τα χέρια μου είναι δεμένα. Να σας δώσω μια ελπίδα. Προσωπικά σαν Δανάη θέλω ο Αντώνης να είναι με τη Μαρίνα και να βγει στο φως όλη η αλήθεια. Η Μαρίνα είναι ένας χαρακτήρας πονεμένος από όλες τις πλευρές. Νομίζω ότι αυτή τη φορά θα πάνε όλα καλά στο τέλος», είπε η ηθοποιός.

Για τον χαρακτήρα που υποδύεται και τις υποψίες της Θοδώρας ότι κάτι συμβαίνει με τον Λευτέρη και μια άλλη γυναίκα, είπε πως «στα επόμενα επεισόδια όλο και κάτι γίνεται αλλά η Θοδώρα δεν ξέρει τι συμβαίνει. Δεν ξέρει πόσο σημαντική είναι εκείνη η κοπέλα στη ζωή του Λευτέρη».
Για την Αργυρώ και τον Αστέρη η Δανάη είπε ότι υπάρχουν συνέχεια εμπόδια και πως «δεν θα είναι το τέλος της σειράς ο γάμος Αργυρούς – Αστέρη. Περιμένετε. Ακόμα κι αν παντρευτούν πάλι θα υπάρχει κάποια ανατροπή».

Όσο για το μέλλον της σειράς είπε ότι είναι σε συζητήσεις για το αν θα συνεχιστεί και του χρόνου.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News