Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΣάλος σήμερα με αuτά που είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Στέφανο...

Σάλος σήμερα με αuτά που είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Στέφανο Κασσελάκη

Λάκης Λαζόπουλος κατά Στέφανου Κασσελάκη: «Είναι τουρίστας, είναι σαν τη θεία από το Σικάγο»

Με αφορμή την επιστροφή του «Αλ Τσαντίρι» στο θέατρο αυτή τη φορά, ο Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 26/5 καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι».

Από τη συζήτηση του Λάκη Λαζόπουλου με τη Σίσσυ Χρηστίδου δε θα μπορούσε να λείπει και η αναφορά στον Στέφανο Κασσελάκη, στον οποίο ο ηθοποιός αναφέρθηκε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο χαρακτηρίζοντάς τον «τουρίστα»

«Ο Κασσελάκης είναι ένα καινούργιο, έχει υλικό, είναι τέλειος για σάτιρα. Είναι American Dream είναι τουρίστας, τα βλέπει αλλίως» είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Στην ερώτηση, δε, αν θα γίνει πρωθυπουργός, ο ηθοποιός απάντησε με έμμεσο τρόπο λέγοντας «πιστεύω ότι οποιοσδήποτε φτάνει σε μια ουρά και περιμένει, κάποια στιγμή φτάνει στο ταμείο. Και ο Γιώργος Παπανδρέπου που έγινε πρωθυπουργός κανείς δεν το πίστευε και ο Λεβέντης μπήκε κάποια στιγμή στη Βουλή και ο Βαρουφάκης».
«Ακόμα δεν μπορεί κανείς να ξέρει ποιος είναι, είναι πολύ σύντομο διάστημα. Το “όλοι μαζί είμαστε”, “πιάστε το σκυλί”, υπάρχει μια μεγάλη χαρά, είναι σαν την περσόνα “θεία από το Σικάγο” που έρχεται να αλλάξει τα πράγματα» συμπλήρωσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Όπως κατέληξε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «μαθαίνει, έχει ξεκινήσει θρησκευτικά και μετά θα περάσει και στην ιστορία. Θέλει λίγο χρόνο να μάθει».

Δείτε στο 16:30 του βίντεο που ακολουθεί τα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλο για τον Στέφανο ΚασσελάκηΤα πιο σημαντικά