Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΣάλος με το βίντεο Έλληνα Βαρυποινίτη κατά του Ηλία Μίχου

Σάλος με το βίντεο Έλληνα Βαρυποινίτη κατά του Ηλία Μίχου

Βαρυποινίτης δεν θα άφηνε ζωντανό τον Ηλία Μίχο: «Θα τον καθάριζα, θα ήταν ο πρώτος μου»

Με τους «νόμους» της φυλακής αλλά και την ζωή των κρατούμενων μέσα σ’ αυτές ασχολήθηκε η εκπομπή του Alpha «Αυτοψία».

Κρατούμενοι μίλησαν στον Αντώνη Σρόιτερ και αναφέρθηκαν στο πώς βιώνουν τις ημέρες μέσα στην φυλακή, τι κάνουν για να προστατευθούν από άλλους κρατούμενους.

Μάλιστα ένας εξ’ αυτών μίλησε και για την φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού, τονίζοντας πως τον συγκλόνισε και πως θα «καθάριζε» τον κατηγορούμενο παιδοβιαστή, Ηλία Μίχο, ακόμα κι αν αυτό του στοίχιζε όλη την ζωή του μέσα στη φυλακή.

Για τα «δικαστήρια» των φυλακών ο κρατούμενος τόνισε: «Δεν σε μαχαιρώνουν αν μπεις για ληστεία, μόνο αν ρουφιάνευες κάποιον. Αυτός που θα μαχαίρωναν είναι ο βιαστής, ο ρουφιάνος, ο παιδεραστής, αυτός που έχει κάνει ένα πολύ άσχημο έγκλημα.

Μερικές φορές το έκαναν επίτηδες για να γίνει αυτό που πρέπει να γίνει. Γιατί κι αυτοί έχουν καρδιά, κι αυτοί έχουν οικογένεια (σ.σ. οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι).

Τους έφερναν σε εμάς για να τους τιμωρήσουμε εμείς. Αυτός ο 53χρονος που έκανε αυτό στο κοριτσάκι που είναι 12 χρονών, θα έδινα τη ζωή μου γι’ αυτό το κορίτσι.

Θα έδινα τη ζωή μου γι΄αυτό το κορίτσι το 12χρονο, μ’ αυτόν τον 53χρονο που έκανε αυτό. Θα έδινα τη ζωή μου. Όλη μου τη ζωή στη φυλακή, γι’ αυτό το κοριτσάκι και δεν το ξέρω. Θα τον καθάριζα αυτόν ναι, ο πρώτος μου».

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά