Σάλος με τα συνθήματα κατά της Σακελλαροπούλου μετά την παρέλαση – Δεν την άφηναν να κάνει δηλώσεις

29 Οκτωβρίου, 20221:54 ΠΜ
More videos

Αγανακτισμένοι υγειονομικοί σε αναστολή φώναξαν συνθήματα στην Αικατερίνη Σακελλαροπούλου μετά το τελος της παρέλασης και ενώ ήταν έτοιμη να κανει δηλώσεις.

Η ίδια δεν αντέδρασε, έκανε μόνο κάποιους μορφασμούς περιφρόνησης ενώ οι άνδρες της φρουράς της απομάκρυναν όσους φώναζαν.

Δείτε το βίντεο:

Παρέλαση: Η ΕΡΤ έπαιξε μόνον αποσπάσματα για να δείξει την Σακελλαροπούλου!

Σε ένα μεγάλο ατόπημα προέβη η κρατική τηλεόραση ανήμερα της μεγάλης επετείου της ηρωικής αντίστασης του ελληνικού λαού στην ιταλική εισβολή.

Η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης μεταδιδόταν ζωντανά μόνον από την ΕΡΤ3!

Αντίθετα, η ΕΡΤ1 έκανε μόνο κάποιες αποσπασματικές συνδέσεις, κυρίως για να δείξει την παρουσία της Σακελλαροπούλου… Πραγματική «αγγαρεία».

Ο λαός της Θεσσαλονίκης φυσικά για άλλη μια φορά πλημμύρισε τους δρόμους και χιλιάδες κόσμου αποθέωσαν τους παρελαύνοντες, σε πείσμα όσων θέλουν να ξεχάσουμε, να λησμονήσουμε, να βυθιστούμε στην ανεμελιά απέναντι στις νέες προκλήσεις και εισβολές που έχουν προαναγγελθεί σαφώς από την Τουρκία.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News