Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΣоκαρıστικό βίντεо – Οδηγóς μπήκε ανάπоδα στην είσоδо της Αττικής Οδού

Σоκαρıστικό βίντεо – Οδηγóς μπήκε ανάπоδα στην είσоδо της Αττικής Οδού

Ένα ακόμα εξαιρετικά επικίνδυνο περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες σε έναν από τις πλέον κεντρικές οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου της Αττικής.

Το συμβάν σημειώθηκε στον κόμβο της Αθηνών-Λαμίας με την Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Λαμία, και θα μπορούσε κάλλιστα να καταλήξει σε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα αν οι ψυχραιμότεροι οδηγοί δεν είχαν ακινητοποιήσει εγκαίρως τα οχήματά τους, δημιουργώντας μια ασπίδα προστασία στο μαύρο SUV.

Το τελευταίο βρισκόταν στην είσοδο της Αττικής Οδού, ωστόσο, αντί να κατευθύνεται προς την Αττική Οδό είχε αντίθετη προς τη ροή της κυκλοφορίας κατεύθυνση.

Δείτε το βίντεο:

Για καλή τύχη όλων, ένα μικρό van σταμάτησε ακριβώς μπροστά στο αντίθετα κινούμενο SUV ανακόπτοντας την πορεία του και αποτρέποντας κατά αυτόν τον τρόπο μια σχεδόν αναπόφευκτη σύγκρουση.

Μάλιστα ο συνοδηγός του van κατέβηκε από το όχημα στην προσπάθειά του να επαναφέρει το βαρύ SUV στην κανονική του… τροχιά και να προειδοποιήσει τους υπόλοιπους οδηγούς για τον κίνδυνο που διατρέχουν.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιες θα μπορούσαν να είναι οι συνέπειες αν το SUV με τον… απρόσεκτο οδηγό δεν σταματούσε σε αυτό σημείο και πραγματοποιούσε μερικά μέτρα ακόμα, εισερχόμενος σε ένα τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας όπου τα οχήματα κινούνται με υψηλές ταχύτητες.

Μολονότι, λοιπόν, στην προκειμένη περίπτωση δεν σημειώθηκε κάποιο ατύχημα για το οποίο θα μιλούσε ολόκληρη η Ελλάδα, αυτό δεν σημαίνει ότι η ευκολία με την οποία ένας οδηγός βρέθηκε να κινείται ανάποδα σε έναν από τους πλέον κεντρικούς κόμβους του λεκανοπεδίου της Αττικής δεν θα πρέπει να μας προβληματίσει

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά