Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
ζώδιαΡοζ Πανσέληνος στον Ζυγό: Όλη η τύχη πάνω τους – Τα 4...

Ροζ Πανσέληνος στον Ζυγό: Όλη η τύχη πάνω τους – Τα 4 ζώδια που θα βγάλουν πολλά λeφτά

Η Ροζ Πανσέληνος ή αλλιώς το «Πασχαλινό Φεγγάρι» έρχεται αυτή την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Θα φωτίσει τον έναστρο θόλο και να διεγείρει το συναίσθημα αλλά και την ένταση, γύρω από αυτά που πρεσβεύει το ζώδιο στο οποίο πραγματοποιείται η Πανσέληνος, το Ζυγό, δηλαδή τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας.

Ποια ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους με την Πανσέληνο της 6ης Απριλίου;

Οι Δίδυμοι, Υδροχόοι και οι Τοξότες, Λέοντες του 2ου δεκαημέρου!

Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από την Πανσέληνο Απριλίου;

Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου

poia 4 zodia tha epireastoyn perissotero apo tin roz panselino stis 16.04.2022 ston zygo pic astrologia 1400x800 1

Ας δούμε πώς επηρεάζεται κάθε ζώδιο από την Πανσέληνο στον Ζυγό:

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται απέναντι από το ζώδιό σου, φέρνει τις σχέσεις σου σε πρώτο πλάνο. Είτε αφορά το σύντροφο, είτε κάποιον συνεργάτη σου, το βέβαιο είναι ότι τις επόμενες ημέρες θα έρθεις αντιμέτωπος/η με γεγονότα που μπορεί να σε οδηγήσουν σε εκρήξεις και σε παρορμητικές αποφάσεις.

Καλό είναι να αποφύγεις την ανάληψη πρωτοβουλιών, καθώς και κάποιο καινούριο ξεκίνημα, τόσο για τις επαγγελματικές όσο και για τις ερωτικές σου υποθέσεις. Οι μέρες αυτές ενδείκνυνται για επαναξιολόγηση και αναθεώρηση ήδη υπαρχουσών σχέσεων και συνεργασιών σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού επηρεάζει τον τομέα της εργασίας σου και της καθημερινότητάς σου. Τις ημέρες αυτές ενδέχεται να κλείσεις μία νέα συνεργασία, να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες ενός εγχειρήματος, να ξεμπερδέψεις με κάποιες εκκρεμότητες στη δουλειά σου και να απολαύσεις κάποιο προσωπικό χρόνο που σου απομένει, πραγματοποιώντας μία απόδραση με τον/τη σύντροφό σου.

Ακόμη, ίσως θελήσεις να εστιάσεις στη φυσική σου κατάσταση, αν και πιθανόν λόγω των ημερών, μάλλον θα κάνεις ένα διάλειμμα από προγράμματα διατροφής και άσκησης που έχεις ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στον Ζυγό και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, που σχετίζεται με την αυτοπεποίθηση, τον έρωτα και το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Το επόμενο διάστημα θα ενισχυθεί η ανάγκη σου για δημιουργικότητα και εξωστρέφεια, θα επιδιώξεις να γνωρίσεις καινούρια άτομα που θα ξυπνήσουν τον ενθουσιασμό σου, ενώ παράλληλα θα βγάλεις προς τα έξω μια πιο ρομαντική και παιχνιδιάρικη πλευρά.

Το πάθος, η σεξουαλικότητα και η ανάγκη σου για συντροφικότητα είναι μερικά από αυτά που έρχονται στην επιφάνεια με αυτό το φεγγάρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού σε καλεί να αναζητήσεις τρόπους για να επαναφέρεις το αίσθημα της συναισθηματικής ασφάλειας.

Τις ημέρες αυτές ίσως θελήσεις να εστιάσεις στο παρελθόν και τις ρίζες σου, να ασχοληθείς με τις οικογενειακές σου σχέσεις και το κατά πόσο αισθάνεσαι να ανήκεις πλέον κάπου ή νιώθεις πως κλείνει ένας κύκλος και η περίοδος αυτή αλλάζει τους συσχετισμούς, τις προτεραιότητες και τις ανάγκες σου. Παράλληλα, το σπίτι σου θα σε απασχολήσει έντονα και ίσως πραγματοποιήσεις κάποιες αλλαγές στο χώρο σου, προκειμένου να νιώσεις περισσότερη άνεση και θαλπωρή.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος κορυφώνεται στο ζώδιο του Ζυγού και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, που αφορά τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, τις καθημερινές σου επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Ίσως να είχες λάβει την απόφαση να επεκτείνεις τις γνώσεις σου σε ένα νέο αντικείμενο και τις ημέρες αυτές να ολοκληρώνεις αυτή σου την προσπάθεια. Παράλληλα, ενδέχεται να υπάρξουν συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου ή με άτομα που συνεργάζεσαι, προκειμένου να δρομολογήσετε κάποια σχέδια για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού σε βάζει σε μία διαδικασία να εξετάσεις κατά πόσο αισθάνεσαι ασφαλής, υλικά και συναισθηματικά. Αυτές τις ημέρες θα νιώσεις πως χρειάζεσαι έντονα την ισορροπία και την αρμονία στη ζωή και στις σχέσεις σου και θα δεις καθαρά τα πράγματα που έχουν αξία για σένα.

Επίσης, θα θελήσεις να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου και να ξεμπερδέψεις με κάθε εκκρεμότητα που σου δημιουργούσε άγχος και ανασφάλεια. Οι ανάγκες του σώματός σου, καθώς και οι χαρές ή οι απολαύσεις που σου παρέχει η ζωή, θα αποτελέσουν την προτεραιότητά σου.

zodia pink moon 129684528 fb

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου κουβαλά αρκετή ένταση, σε βοηθά όμως να ξεκαθαρίσεις αρκετά πράγματα που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Οι συνεργασίες σου και οι ερωτικές σου σχέσεις θα αποτελέσουν τους τομείς που δέχονται τις περισσότερες εξελίξεις και ανακατατάξεις και φαίνεται πως μετά το πέρας της επιρροής αυτού του φεγγαριού στα τέλη του μήνα, θα έχουν αναδιαμορφωθεί σημαντικά.

Παρόλο που μπορεί να συμβαίνουν απρόοπτα και αλλαγές εν μέσω εντάσεων, στην πορεία θα ανακαλύψεις πως μέσα από αυτές, κατάφερες να απεγκλωβιστείς από καταστάσεις που σε περιόριζαν και σε καταπίεζαν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού και στον 12ο ηλιακό σου οίκο, θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεκουραστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα αποτελέσουν το καταφύγιό σου τις μέρες αυτές και ίσως θελήσεις να απεγκλωβιστείς από άγχη ή φοβίες που σε βαραίνουν ψυχολογικά.

Παράλληλα, θα θελήσεις να αφεθείς σε στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας, να έρθεις πιο κοντά με το διαισθητικό σου κομμάτι και να αφουγκραστείς τις προσωπικές σου ανάγκες, αλλά και αυτές του/της συντρόφου σου, ώστε να κάνεις μία επανεκκίνηση στη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στον Ζυγό φέρνει εξελίξεις που αφορούν κοινωνικές σου επαφές και τα μελλοντικά σου σχέδια. Μέσα στο επόμενο διάστημα είναι πιθανό να τερματίσεις κάποιες φιλίες σου, να αναβάλεις τη συμμετοχή σου σε κάποια ομάδα ή και να εκμεταλλευτείς γνωριμίες, που θα σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου ανέλιξη και σε νέες ευκαιρίες, αφού αντιλαμβάνεσαι πως δε σε ικανοποιεί πλέον η παρούσα δουλειά σου.

Ακόμη, αν διαπιστώσεις πως κάποιο όνειρό σου δεν έχει τα φόντα να υλοποιηθεί, είναι ένα καλό διάστημα για να δημιουργήσεις ένα καινούριο όραμα και να κάνεις μία επανεκκίνηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στον Ζυγό και στο ηλιακό σου μεσουράνημα επηρεάζει θέματα που αφορούν την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σου. Μέσα στο επόμενο διάστημα, ίσως κληθείς να ολοκληρώσεις ένα επαγγελματικό εγχείρημα, να τερματίσεις μία συνεργασία ή να κάνεις κάποιες ανακατατάξεις στο χώρο εργασίας σου.

Παράλληλα, ο τρόπος που προβάλεις τον εαυτό σου θα σε απασχολήσει έντονα, όπως και οι φιλοδοξίες σου, το πού επιθυμείς να φτάσεις επαγγελματικά και πώς θα το καταφέρεις. Αν θεωρείς ότι υπάρχουν πρόσωπα που δε σε βοηθούν στα σχέδιά σου, πιθανόν να τα απομακρύνεις από κοντά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στον Ζυγό σού ξυπνά την ανάγκη να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να εξερευνήσεις νέα πράγματα στη ζωή, ώστε να επανεφεύρεις το όραμά σου.

Ίσως να κλείνει ένας κύκλος σπουδών τις ημέρες αυτές, να ολοκληρώνεται ή και να ακυρώνεται μία επαγγελματική σου συνεργασία. Απόφυγε να ξεκινήσεις κάτι καινούριο και αφιέρωσε αυτές τις μέρες στην προετοιμασία και στον επαναπροσδιορισμό των σχεδίων σου.

ΙΧΘΥΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού και στον 8ο ηλιακό σου οίκο, τονίζει την ανάγκη σου να έρθεις πιο κοντά με κάποια κρυμμένα κομμάτια του εαυτού σου, αλλά και να ασχοληθείς με τον/τη σύντροφό σου και θέματα που αφορούν τη σχέση σας.

Η σεξουαλικότητα, καθώς και οικονομικά ζητήματα, έρχονται σε πρώτο πλάνο και καλείσαι να τα ισορροπήσεις, καθώς και να ξεμπερδέψεις με πιθανά χρέη που έχουν φθείρει τη σχέση σας. Είναι ένα καλό διάστημα για να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα, τόσο σε ό,τι αφορά το ταίρι σου και αυτά που σου παρέχει, όσο και για τις πραγματικές και βαθύτερες ανάγκες σου.

Τα λουλούδια αρχίζουν να ανθίζουν, δίνοντας στο πράσινο γρασίδι ένα ροζ χρώμα και το άγριο έδαφος γεμίζει ανθισμένα αγκάθια εξ ου κι η ονομασία. Ονομάζεται επίσης η Πανσέληνος του γρασιδιού, η Πανσέληνος των αυγών, ενώ σε κάποιες παράκτιες περιοχές ήταν η Πανσέληνος των ψαριών.

Τα πιο σημαντικά