Ρωμαίος και Ιουλιέτα του κορονοϊού: Ερωτεύτηκαν από τα μπαλκόνια τους μέσα στην καραντίνα

11 Οκτωβρίου, 20201:42 ΜΜ
More videos

Μια ωραία ιστορία ξεπήδησε από τις δύσκολες ώρες που πέρασε η Ιταλία στη μάχη με την πανδημία.

Γιατί ο έρωτας ανθεί ακόμα και στην εποχή του κορονοϊού.

Ρωμαίο και Ιουλιέτα τους χαρακτηρίζουν τα ιταλικά μέσα, καθώς γνωρίστηκαν κατά την καραντίνα από τα μπαλκόνια τους. Ναι, στη Βερόνα, όπως ακριβώς θα το ήθελε και ο Σέξπιρ.

Ο λόγος για τον 38χρονο Michele D’Alpaos και τη 40χρονη Paola Agnelli, που είδε ο ένας τον άλλο από μακριά. Και έτσι επικοινωνούσαν τις επόμενες 10 εβδομάδες της αυστηρής καραντίνας.

Κι όμως, ερωτεύτηκαν και τώρα είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

View this post on Instagram

Seratina romantica??#happy#love#food#night#time#happytime

A post shared by PAOLA AGNELLI (@paola.agnelli80) on

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε στους «Times» την ευτυχή κατάληξη της απροσδόκητης γνωριμίας τους, λέγοντας πως σχεδιάζουν ήδη τον γάμο τους. Εννοείται στην ταράτσα της πολυκατοικίας εκείνου.

Η Paola, δικηγόρος, είδε πρώτη τον Michele. Ήταν και οι δύο στις βεράντες τους για μια αυτοσχέδια συναυλία στη γειτονιά κατά το lockdown, την οποία θα έδινε η αδελφή εκείνης, που παίζει βιολί.

Ο Michele την αναζήτησε στο Instagram και οι δυο τους ξεκίνησαν το φλερτ μέχρι τις 3:00 τα ξημερώματα. Και μιας και υπήρχε αυστηρή καραντίνα, δεν μπορούσαν να βρεθούν από κοντά, επικοινωνώντας μόνο από το μπαλκόνι και το τηλέφωνο.

Τον έρωτά τους τον έμαθε βέβαια όλη η γειτονιά, καθώς εκείνος σήκωσε ένα μεγάλο πανό στην ταράτσα της πολυκατοικίας του γράφοντας το όνομά της. Βγήκαν το πρώτο τους κανονικό ραντεβού τον Μάιο, σε ένα πάρκο εκεί κοντά.

Οι δυο τους ζούσαν απέναντι για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους, έπρεπε ωστόσο να μπει η χώρα σε καραντίνα για να γνωριστούν…

 

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News