Ρεπόρτερ «ξεμπροστιάζει» καντινιέρη στην Ακρόπολη για τις τιμές προϊόντων!

23 Ιουνίου, 2016 4:12 ΠΜ
More videos

Τράνταξε τους πάντες η δυναμική δημοσιογράφος του σταθμού Alpha Ρένα Κουβελιώτη, κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ της στην Ακρόπολη που είχε σχέση με τις τιμές που πουλάνε προϊόντα στους τουρίστες διάφοροι ιδιοκτήτες καντινών.

Σύμφωνα με τη ρεπόρτερ, σε καντίνα στην Ακρόπολη, μέρα-μεσημέρι, είχαν «για ένα περίεργο λόγο» εξαντληθεί όλα τα εμφιαλωμένα νερά (τα οποία τα πωλούν στα 0,50 ευρώ), ενώ υπήρχαν πάρα πολλές γρανίτες και λεμονάδες, τις οποίες ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης καντίνας πουλούσε στην τιμή των 4,50 ευρώ.

Φυσικά, πολλοί ήταν οι τουρίστες που μίλησαν στην κάμερα του σταθμού και εξέφρασαν τα έντονα παράπονά τους, τόσο για την «έλλειψη» εμφιαλωμένων νερών, όσο και για τις πολύ ακριβές γρανίτες.

Το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, φαίνεται πως ενόχλησε τον ιδιοκτήτη καντίνας, ο οποίος με προκλητικό ύφος, αρνήθηκε ότι επίτηδες εξαντλήθηκαν τα μισόλιτρα μπουκάλια με νερό, ενώ στο τέλος κατηγόρησε τις υψηλές τιμές στα προϊόντα του, στο  πολύ «φουσκωμένο» ενοίκιο που πρέπει να καταβάλει για να διατηρεί την καντίνα του στο συγκεκριμένο μέρος.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο facebook: