Ραγδαίες εξελίξεις Γιατί συνελήφθη η υπεύθυνη της Κιβωτού, πού έκρυβε όπλο

25 Νοεμβρίου, 202211:46 ΜΜ
More videos

Χειροπέδες στην υπεύθυνη της δομής της Κιβωτού του Κόσμου στην Καλαμάτα πέρασαν οι Αρχές, καθώς σε συρτάρι βρέθηκε κλειδωμένο ένα όπλο.

Αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έκαναν έφοδο το πρωί στη δομή της Κιβωτού στην Καλαμάτα, ύστερα από εντολή της Οικονομικής Αστυνομίας, όπως αντίστοιχα έγινε έλεγχος χθες στη Χίο και προχθές στον Κολωνό.

Οι αστυνομικοί πήγαν σήμερα στη δομή προκειμένου να συλλέξουν έγγραφα για τον γενικό έλεγχο που γίνεται στην Κιβωτό μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών.

Βρέθηκε όπλο κλειδωμένο σε συρτάρι στην Κιβωτό στην Καλαμάτα

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντόπισαν ένα όπλο -συγκεκριμένα ένα περίστροφο- σε ένα κλειδωμένο συρτάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εν λόγω υπάλληλος ήταν αυτή που έδειξε το όπλο στους αστυνομικούς λέγοντάς τους ότι το είχαν βρει κατά τη διάρκεια καθαριότητας.

Υποστήριξε πως δεν είναι δικό της το όπλο και το είχε εκεί ο προηγούμενος και ότι ήταν καιρό εκεί.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν ωστόσο την υπεύθυνη της δομής για παράβαση του νόμου περί όπλων, ενημερώθηκε η Εισαγγελία, ενώ θα διεξαχθεί έλεγχος για τον κάτοχο του όπλου.

Οι ίδιες πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι το όπλο είναι αδήλωτο.

Έρευνα σε όλες τις δομές της Κιβωτού, ερευνώνται 15 άτομα

Εν τω μεταξύ, από την Οικονομική Αστυνομία διεξάγονται έρευνες σε όλες τις δομές της Κιβωτού του Κόσμου, και σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα η έρευνα εστιάζει σε 15 άτομα που διοικούσαν την Οργάνωση.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News