Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Ράδιο Αρβύλα»: Ποιος παίρνει τη θέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου;

«Ράδιο Αρβύλα»: Ποιος παίρνει τη θέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου;

Σάλος και πλήθος αντιδράσεων έχει προκληθεί από τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο των “Ράδιο Αρβύλα“.

Ο Ηλίας Γκιώνης, μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media, έκανε τις καταγγελίες την Δευτέρα το μεσημέρι. Σύμφωνα με αυτές, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διέρρευσε “revenge porn” σε πορνογραφικές σελίδες.

Διέρρευσε βίντεο και φωτογραφίες της πρώην κοπέλας του χωρίς την συγκατάθεσή της. Αμέσως, η αντίδραση του Αντώνη Κανάκη ήταν να τον απομακρύνει από την εκπομπή. Χθες και οι τρεις παρουσιαστές εμφανίστηκαν “παγωμένοι” και οργισμένοι με τον πρώην συνεργάτη τους.

Ο Αντώνης Κανάκης δήλωσε στο τέλος της εκπομπής ότι ακόμα δεν είναι βέβαιο τι θα συμβεί από εδώ και πέρα. Αν η εκπομπή θα επανέλθει μετά τα Χριστούγεννα ή όχι. Υπάρχουν σκέψεις να γίνει και αντικατάσταση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, χωρίς τίποτα να είναι σίγουρο.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τους “Ράδιο Αρβύλα”

«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού.»

Ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε μετά την επιστροφή από τις διαφημίσεις πως το «Βινύλιο» της Παρασκευής δεν θα μεταδοθεί, καθώς ήταν προγραμματισμένο ένα πάρτι αλλά κανείς δεν έχει διάθεση για πάρτι μετά από όσα μεσολάβησαν.

Πηγή: lifebuzz.gr

Τα πιο σημαντικά