Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΡάδιο Αρβύλα- Οργή Κανάκη για Παναγιωτόπουλο: «Χυδαίο αυτό που έκανε»

Ράδιο Αρβύλα- Οργή Κανάκη για Παναγιωτόπουλο: «Χυδαίο αυτό που έκανε»

«Μπορεί να ξέραμε τι είχε κάνει και να μην τον είχα αρπάξει εγώ ο ίδιος και δεν ξέρω τι θα του έκανα;» είπε ο Αντώνης Κανάκης, αναφερόμενος στον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Σοκαρισμένος εμφανίστηκε ο Αντώνης Κανάκης κατά την έναρξη της εκπομπής των «Ράδιο Αρβύλα», ενώ υποστήριξε ότι ούτε ο ίδιος, ούτε άλλος συντελεστής της εκπομπής γνώριζε το παραμικρό για την υπόθεση «εκδικητικού πορνό» με δράστη τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Συγκεκριμένα, τα μέλη του «Ράδιο Αρβύλα» που εμφανίστηκαν μαυροντυμένοι, υποστήριξαν ότι δεν γνώριζαν ούτε την κοπέλα-θύμα, ούτε καμία άλλη κοπέλα του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Τις τελευταίες ώρες έχει ξεσπάσει σάλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες των social media να αφήνουν υπονοούμενα για τους Αντώνη Κανάκη, Χρήστο Κιούση και Γιάννη Σερβετά, πως ήξεραν για ό,τι έχει συμβεί.

«Για πρώτη φορά επιλέξαμε να απαντήσουμε σε όσα μας καταλογίζουν, ενώ συνήθως δεν το κάνουμε» επισήμανε ο Αντώνης Κανάκης χαρακτηριστικά.

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, ο ίδιος και οι συνεργάτες τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούν «παγωμένοι» σαν παρέα, τα όσα συμβαίνουν.

Δείτε το βίντεο:

«Είναι εξωγήινο όλο αυτό»

Ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε ότι αυτό που συνέβη ήταν χυδαίο, και τόνισε πως «η πρώτη σκέψη είναι ‘αν αυτό το πράγμα γινόταν στο παιδί μου; Αν αυτό γινόταν στο κορίτσι μου; Κι αν γινόταν από έναν άνθρωπο που καθόταν 14 χρόνια δίπλα μου; Είναι εξωγήινο όλο αυτό».

Σε μια προσπάθεια να απαντήσει στον απόηχο όσων ακούγονται στα social media μετά τις αποκαλύψεις, ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε πως μέσα στα 14 χρόνια που προβάλλεται η εκπομπή, αυτή είναι η τρίτη φορά που έχουν έρθει σε τόσο δύσκολη θέση με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κάνουν εκπομπή και δη σάτιρα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης, οι δύο προηγούμενες φορές που δυσκολεύτηκαν τόσο πολύ να βγουν στον «αέρα» ήταν όταν σκοτώθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος και όταν κάηκε η Μαρφίν στη Σταδίου.

«Εχθές ήμασταν τόσο χαμένα που αναρωτιόμαστε τι κάναμε. Αυτή είναι η τρίτη φορά. Μπορούμε να μιλάμε ώρες για αυτό που λέγεται σοκ. Είναι μια εμπειρία έξω από το σώμα. Δεν ξέρουμε αν όλο αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικότητα. Ξυπνήσαμε σήμερα το πρωί… Τι ξυπνήσαμε. Προσπαθούσαμε να υπενθυμίσουμε στον εαυτό μας πως το ζούσαμε αυτό πως αυτές που πληροφορίες που βγαίνουν είναι αλήθεια. Ο λόγος που βγαίνουμε σήμερα στον αέρα, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε σατιρική εκπομπή επειδή είναι συναισθηματική υπόθεση. Βγήκαμε σήμερα γιατί δεν θεωρούμε ότι μπορεί να συμβαίνει όλο αυτό και εμείς να μην είμαστε εδώ. Αυτό δεν ταιριάζει σε εμάς και είναι γενικότερα κάτι που μας αφορά. Αυτό είναι το ένα. Το δεύτερο είναι, το χειρότερο πράγμα για έναν άνθρωπο με αξιοπρέπεια το να πρέπει να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας είναι μια ψυχοφθόρα διαδικασία. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ακούσει και δεν ασχοληθήκαμε. Αυτό το γεγονός είναι διαφορετικό. Σήμερα θα απαντήσουμε».

Είναι χαρακτηριστική του κλίματος στο πλατό, η ατάκα του Γιάννη Σερβετά, ο οποίος ανέφερε πως «έχω την αίσθηση ότι όταν χάθηκε ο πατέρας μου, το αντιμετώπισα πιο εύκολα».

«Πόσο θα ήθελα να είχες έρθει να μιλήσεις σε εμάς νωρίτερα»

«Η ουσία δεν είναι αν θα συνεχιστεί το Ράδιο Αρβύλα. Η ουσία είναι ότι το θύμα αυτής της ιστορίας είναι αυτή η κοπέλα», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Φανερά συγκινημένος και φορτισμένος ο Κανάκης και όλη η ομάδα, αναφερόμενος στην πρώην κοπέλα του Στάθη Παναγιωτόπουλου που έπεσε θύμα του με το εκδικητικό πορνό, είπε: «πόσο θα ήθελα να έρθεις να έχεις μιλήσει σε εμάς νωρίτερα».

Οι Ράδιο Αρβύλα θα συνεχίσουν κανονικά

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι οι Ράδιο Αρβύλα θα συνεχίσουν κανονικά την εκπομπή τους έστειλε ο Αντώνης Κανάκης, βάζοντας τέλος στα όποια σενάρια κυκλοφορούσαν για το μέλλον της εκπομπής.

«Είμαστε χάλια και σε κατάσταση σοκ. Έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να κάνουμε εκπομπές αυτή τη στιγμή. Είχαμε προγραμματίσει να σταματήσουμε για τις γιορτές και θα επιστρέφαμε στις 10 Ιανουαρίου. Ελπίζουμε ότι ο χρόνος που θα μεσολαβήσει, θα είναι αρκετός για να έρθουμε και εμείς σε μία κανονικότητα», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Αντώνης Κανάκης.

Τα πιο σημαντικά