Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024
ΕλλάδαΨηλός κούκλος επιχειρηματίας: Ο «άγνωστος» σύζυγος της Φανή Χαλκιά, και τα πανέμορφα...

Ψηλός κούκλος επιχειρηματίας: Ο «άγνωστος» σύζυγος της Φανή Χαλκιά, και τα πανέμορφα παιδιά τους για μπάνιο σε παραλία

Η Φανή Χαλκιά είναι από τις πιο γνωστές αθλήτριες στην Ελλάδα με πολλές διακρίσεις. Μία από τις σημαντικότερες ήταν ότι κατάφερε κερδίσει το Χρυσό Μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. Η Φανή Χαλκιά έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια και έχει έναν κούκλο σύζυγο με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά.

207 768x460 1

Η Φανή Χαλκιά και ο Λούης Καραμάνος μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί και δύο παιδάκια. Το 2017 ήρθε στον κόσμο ο Πέτρος, ενώ το 2020 το ζευγάρι απέκτησε τον δεύτερο γιο του, τον Κωνσταντίνο.

Ο Λούης Καραμάνος έχει σχέση με τον τομέα του αθλητισμού ως επιχειρηματίας, έχοντας ένα μεγάλο γυμναστήριο στη Νέα Σμύρνη, στο οποίο η πρώην αθλήτρια συμμετέχει σε αθλητικές πρωτοβουλίες.

Πριν από λίγες μέρες η Φανή Χαλκιά έκανε μία οικογενειακή εξόρμηση μαζί με την οικογένειά της. Η χρυσή Ολυμπιονίκης βρέθηκε στην Αίγινα με την οικογένειά της ενώ απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό δείχνοντας πιο ευδιάθετοι και ανέμελοι από ποτέ.

Πιο αναλυτικά, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την αγαπημένη οικογένεια σε κάποια παραλία της Αίγινας όπου έκαναν και το πρώτο μπάνιο για το φετινό καλοκαιρί. Η Φανή Χαλκιά και ο γοητευτικός σύζυγός της, Λούης Καραμάνος, πήραν τα δύο τους παιδιά και ξεχύθηκαν τόσο στην αμμουδιά όσο και στα καταγάλανα νερά της θάλασσας.

43 44 45

 Τα πιο σημαντικά