Πρωτοφανής προσβολή στην ανθρώπινη υπόσταση: Πάρτε 150 ευρώ να κάνετε τη δόση σας

28 Ιουνίου, 2021 5:35 ΜΜ
More videos

Να τσιμπήσουν την ευκαιρία να τσιμπηθούν, κάλεσε τους νέους ο ατακαδόρος πρωθυπουργός ο οποίος όμως από το Μάρτιο του 2020 δεν τσίμπησε την ευκαιρία να φτιάξει ένα ισχυρό και ανθρώπινο δημόσιο σύστημα υγείας.

Του Στρατή Μαζίδη – freepen.gr

Δεν υπάρχει χειρότερη προσβολή στο ανθρώπινο πρόσωπο από το να δωροδοκείς κάποιον να κάνει κάτι επάνω του, πόσο μάλλον μια ιατρική πράξη, η οποία γίνεται με προσωρινή άδεια, καταγράφονται πολλές άμεσες παρενέργειες (διότι θα πρέπει να δούμε και τις πιθανές μακροχρόνιες) και ήδη η κοινωνία χάρη σχεδόν στο σύνολο του πολιτικού κόσμου από όλα το φάσμα, τα ΜΜΕ και τους τηλε-ειδικούς έχει αρχίσει να διχάζεται σε ψεκασμένους, μπολιασμένους, αμπόλιαστους, αρνητές και οτιδήποτε άλλο. Είμαστε άλλωστε μια χώρα με ταλέντο στο χαρακτηρισμό των άλλων.

Οι σημερινές εξαγγελίες ενισχύουν αυτό που πρόσφατα αναλύσαμε, ότι δηλαδή η κυβέρνηση είναι ο μεγαλύτερος εχθρών των εμβολίων. Μόνη της τα σαμποτάρει με “προνόμια”, ειδικούς που ο τρόπος έκφρασής τους μας θυμίζει κάτι από Γερμανία του 1940 και ψηφιακά 150αρια.

Πάντως τα 150 ευρώ δε φτάνουν ούτε για “ζήτω”, εκτός αν είναι 150 ευρώ η δόση. Αν μάλιστα έχεις μακρινό προορισμό, δε φτάνεις ούτε στα μισά. Πάντως στους σκεπτόμενους έδωσαν ήδη μια…γερή δόση τι τελικά να αποφασίσουν.

Ας σοβαρευτούμε όμως.

Δεν μπορεί να συμβαίνουν όσα ζούμε. Έχουμε καταλάβει ότι η κυβέρνηση αντί να δουλεύει, τζογάρει; Πέρυσι ήταν ο ήλιος, φέτος τα προνόμια, αργότερα κάτι άλλο. Δεν επιθυμεί να ρίξει χρήματα στη δημόσια υγεία, τα σχολεία, τις ένοπλες δυνάμεις (κι ας προσλαμβάνει κάργα κόσμο στα πρωτόκολλα) αλλά έχει χρήματα για να πάρουν οι νέοι τη…δόση τους.