Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΠροδότες: Την ψήφισαν να αποχωρήσει αλλά… «έμειναν» με την αποκάλυψη της

Προδότες: Την ψήφισαν να αποχωρήσει αλλά… «έμειναν» με την αποκάλυψη της

Αποχαιρέτησε πιστούς και προδότες και άφησε την έπαυλη.

Στην Στρογγυλή Τράπεζα έσμιξαν εκ νέου Πιστοί και Προδότες με τον παρουσιαστή Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη το βράδυ της Πέμπτης στο νέο επεισόδιο του παιχνιδιού στρατηγικής του ΑΝΤ1. Σκοπός αυτής της συνάντησης ήταν… η ψηφοφορία αποχώρησης.

Ύστερα από την δολοφονία του Βασίλη, την οποία και οι τρεις Προδότες αποφάσισαν στο πρώτο μέρος του επεισοδίου, όλοι οι παίκτες έπρεπε να ψηφίσουν εκείνον ή εκείνην που πίστευαν ότι ανήκει στην ομάδα των προδοτών. Στο τέλος της ψηφοφορίας, δε, θα έπρεπε ο παίκτης με τις περισσότερες ψήφους να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα.

Έτσι, τις περισσότες ψήφους προς αποχώρηση συγκέντρωσε η Μαριάννα και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης την κάλεσε να αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα. Αν δηλαδή ανήκει στους Πιστούς ή τους Προδότες.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους γιατί πέρασα πάρα πολύ όμορφα. Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και αυτό που πραγματικά με συγκίνησε, θέλω να το πω, είναι η δυσκολία που είχα με το άσθμα.  Με βοηθήσατε όλοι, με στηρίξατε και μπόρεσα να τερματίσω. Τώρα, εγώ είμαι πιστός. Δεν είμαι προδότης» σημείωσε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του νέου παιχνιδιού στρατηγικής για να αποχωρήση στη συνέχεια από την έπαυλη.

prodotes44

Εύλογα οι περισσότεροι δεν μπόρεσαν να κρύψουν την έκπληξη μα και την απογοήτευση για την συγκεκριμένη εξέλιξη μιας και, όπως τόνισε και ο παρουσιαστής, οι πιστοί έχασαν έναν σημαντικό σύμμαχο. «Είναι σκληρό και για αυτούς που παραμένουν και είναι πιστοί και για μένα που δεν είμαι προδότης».

Τα πιο σημαντικά