Πώς μοιάζει ένα άσχημο μέρος όταν το απαθανατίζει ένας επαγγελματίας φωτογράφος

2 Ιουλίου, 2017 4:09 ΜΜ
More videos

Ο βραβευμένος φωτογράφος Vijce επέστρεψε με καινούργιες ιδέες, αν και δεν είναι τα πολύχρωμα έργα που είχαμε συνηθίσει από αυτόν. Αυτή τη φορά, το κύριο θέμα του έργου του είναι μια σκοτεινή σκάλα ενός σιδηροδρομικού σταθμού. Η ομορφιά που αναδεικνύει από αυτόν τον “άσχημο” τόπο, είναι κάτι από το οποίο όλοι μπορούμε να διδαχθούμε.

“Για να είμαι ειλικρινής, έχω βγάλει τις πιο ωραίες φωτογραφίες του δρόμου στα πιο άσχημα μέρη. Σίγουρα είναι αρκετά πιο δύσκολο το να βρεις το εκπληκτικό μέσα στο συνηθισμένο, αλλά αυτό δεν είναι ο ορισμός των φωτογραφιών του δρόμου;”, ανέφερε ο ίδιος.

Πράγματι, καταφέρνει να δώσει στο βιομηχανικό χώρο του σιδηροδρομικού σταθμού ένα πιο μαλακό και “ανθρώπινο” φως. Επιμένει ότι αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί σε οποιοδήποτε μέρος.

Αν παρατηρήσετε οποιοδήποτε σκηνικό για ένα χρονικό διάστημα, ανεξάρτητα από το πόσο καταθλιπτικό μπορεί να φαίνεται στην αρχή, θα δείτε πράγματα που οι περαστικοί δεν μπορούν να προσέξουν. Θα παρατηρήσετε ανθρώπους που σε άλλη περίπτωση δε θα προσέχατε. Σύμφωνα με τον Vijce, αυτό είναι το κλειδί για να βγάζετε ξεχωριστές φωτογραφίες.

Στο μέσο φωτογράφο, αυτή η σκοτεινή σκάλα θα φαινόταν “άσχημη”.

Vijce

Vijce

Ωστόσο, ο βραβευμένος φωτογράφος Vijce είδε έναν μεγάλο κόσμο δυνατοτήτων σε ένα ασυνήθιστο μέρος.

Vicje

Vicje

Vicje

Το μόνο που πρέπει να κάνει ο φωτογράφος, είναι να παρατηρήσει το μέρος και να παίξει με τις προοπτικές.

Vicje

Vicje

Vicje

Vicje

Η βιομηχανική ατμόσφαιρα τώρα μοιάζει πιο μαλακή και “ανθρώπινη”.

Vicje

Vicje

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

[PetaPixel]

Ακολουθήστε μας στο facebook: