Σάββατο, 25 Μαΐου 2024
διάφοραΠως είναι σήμερα το απόλυτο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, Ούρσουλα Αντρες;

Πως είναι σήμερα το απόλυτο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, Ούρσουλα Αντρες;

Φτάνει αισίως στα 79 της χρόνια!

Θεωρείται το απόλυτο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ. Εκείνη η σκηνή στην ταινία «Δρ. Νο», στην οποία βγαίνει από τη θάλασσα με το μπικίνι της, έχει μείνει στην ιστορία του κινηματογράφου για τη συγκλονιστική ομορφιά της Ούρσουλα Αντρες. Ο χρόνος όμως προλαβαίνει κάποια στιγμή ακόμη και τις συντρόφους του απόλυτου πράκτορα.

Η Αντρες εμφανίστηκε στο Μόντε Κάρλο την Παρασκευή, για το κινηματογραφικό φεστιβάλ που γίνεται εκεί και στα 79 της- τα συμπληρώνει στις 19 Μαρτίου- δείχνει ότι ακόμη ξέρει να κλέβει τα βλέμματα.

Με αρκετό μακιγιάζ στο πρόσωπο, το οποίο πλαισίωναν τα πλούσια ξανθά μαλλιά της, η Ούρσουλα Αντρες προτίμησε το κάζουαλ στιλ, καθώς εμφανίστηκε με τζιν, καπέλο και μπουφάν γιλέκο, αλλά και πάλι έμοιαζε εκθαμβωτική για την ηλικία της.

Η ηθοποιός έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, από τη στιγμή που ανακοίνωσε ότι δίνει μάχη με την οστεοπόρωση, κάτι ιδιαίτερα δύσκολο για αυτή τη δραστήρια γυναίκα που τρέμει μήπως χάσει την ικανότητά της να κινείται. «Αν δεν μπορώ να είμαι δραστήρια, προτιμώ να πεθάνω», δήλωσε στην Daily Mail, για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

ursula6

Ursula_andress

ursula5

Ursula-Andress-classic-movies-10174116-385-477 Annex - Andress, Ursula (She)_02

ursula1

ursula2

ursula3

ursula4

VIA DAILYMAIL

Τα πιο σημαντικά