Πολάκης υπέρ Καμμένου: Βρε ξεφτίλες, είναι είδηση ότι πλήρωσε από την τσέπη του το ξενοδοχείο;

30 Σεπτεμβρίου, 2017 7:22 ΜΜ
More videos

Με οργισμένη ανάρτηση στο facebook απαντά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στο δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά που λέει ότι ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος πλήρωσε με μετρητά και όχι με πιστωτική – όπως ισχυρίστηκε στη Βουλή – τα έξοδα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στο Λονδίνο.

Αναλυτικά ο Παύλος Πολάκης γράφει:

«Ρε βρωμερά υποκείμενα της δημοσιογραφίας της λάσπης που έχετε τρελλαθει γιατι τα αφεντικά σας βλέπουν πως το μητσοτακεικο δεν θα δει εξουσία και έχετε εξαπολύσει οτι βρωμια και ψευτιά εχει η ψυχή σας εναντιον του Πανου Καμμενου τις τελευταίες μέρες μήπως και ρίξετε την κυβερνηση!!!
Βρε ξεφτίλες, οταν χρεώνανε οι προηγούμενες πολιτικές ηγεσίες το ελληνικό κράτος να πληρώνει όλο το συγγενολόι , τους συνεργάτες κλπ μεχρι και τους μακιγιέρ που έπαιρναν μαζί τους στα επίσημα ταξίδια στο εξωτερικό ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΔΗΣΗ!!!!!! Και ειναι είδηση το οτι ο Καμμενος πλήρωσε ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ όντας σε επίσημο ταξίδι στο Λονδίνο το ξενοδοχείο που έμεινε με τη σύζυγο του!!!!ΟΥΤΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΥΤΕ ΣΚΑΙΝΕΣΤΕ !!!
ΥΓ .Στο επόμενο επιςημο ταξίδι του στη Γαλλία θα του προτείνω να παει με το τζετ του Χριστοφοράκου, να μείνει στο σπίτι της Μαρεβα ,να παει ενα βράδυ όλη την αποστολή στο καμπαρέ Μoulin Rouge και να πληρώσει απο το λογαριασμό των αντισταθμιστικών TOR M1 και τους ράβδους χρυσού της λίστας Λαγκάρντ της κυρίας Μανωλιδου .ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ !!!
Ουστ λαμόγια !!»[real]

Ακολουθήστε μας στο facebook: