Πληρωμένες απαντήσεις στην Λατινοπούλου από τις εταιρείες Veet και Dove

2 Ιουνίου, 2021 10:40 ΜΜ
More videos

Δεν λέει να κοπάσει ο σάλος που έχει ξεσπάσει από τα όσα είπε σε ανάρτησή της η Αφροδίτη Λατινοπούλου για τα νέα πρότυπα ομορφιάς όπως χαρακτήρισε τις γυναίκες με «αξύριστες μασχάλες».

Οι εταιρείες Veet και Dove που πουλούν προϊόντα περιποίησης γυναικών με αναρτήσεις τους στο Twitter και το Instagram έδωσαν πληρωμένες απαντήσεις στην υποψήφια βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, χωρίς μάλιστα να αναφερθούν στο ονοματεπώνυμό της.

Η Veet στην ανάρτησή της έγραψε τα εξής «Αποτρίχωση ή τριχοφυΐα! Δεν μας πέφτει λόγος. Η επιλογή είναι δική σου».

Υπενθυμίζουμε ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου, με βίντεο που ανάρτησε στo Twitter ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η αξύριστη γυναικεία μασχάλη ως νέο “πρότυπο” ομορφιάς που προσπαθούν να μας επιβάλλουν. (…) Δεν μου αρέσει όλο αυτό που βλέπω. Και δεν καταλαβαίνω, αφού το αγαπάς τόσο πολύ το αξύριστο πόδι σου, εγώ γιατί πρέπει να το δω;».

Η νεαρή πολιτεύτρια ήταν ασυγκράτητη: «Αφήνουν τρίχες στα πόδια και το φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους».

Τα όσα είπε η Λατινοπούλου προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις μεταξύ των χρηστών των social media καθώς επίσης και την αποδοκιμασία της Νέας Δημοκρατίας. Πάντως η ίδια, σε εμφάνισή της σε πρωϊνή εκπομπή δεν έδειξε ιδιαίτερα μετανιωμένη για τα όσα είπε.

Ακολουθήστε μας στο facebook: