«Πλέον δεν έχω φλέβες, είμαι πολύ πιο αδύναμη»: Tσακίζει κόκκαλα η νέα ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου

8 Μαΐου, 2022 7:53 ΜΜ
More videos

Μία νέα ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram έκανε η Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία με γενναιότητα, υπομονή και θετική σκέψη αντιμετωπίζει τη λευχαιμία που της χτύπησε την πόρτα για δεύτερη φορά.

Όπως αποκάλυψε στην ανάρτησή της η γυμνάστρια από την Καβάλα, τη Δευτέρα πρόκειται να μπει στο νοσοκομείο προκειμένου να ξεκινήσει τη δεύτερη θεραπεία της για την οποία νιώθει έτοιμη και δυνατή.

Ωστόσο, μέσα από την ίδια ανάρτηση η Ρεγγίνα Μακέδου αποκάλυψε και ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχει να διαχειριστεί – σε ψυχολογικό επίπεδο – σε αυτή της την περιπέτεια. Αυτό, δεν είναι άλλο από τον αποχωρισμό με την αγαπημένη της σκυλίτσα η οποία είναι οικογένεια για εκείνη.

Η ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου λίγο πριν το δεύτερο χειρουργείο της

«Ο αποχωρισμός μου από την Γκλορυ εξαιτίας των θεραπειών αλλά και της μεταμόσχευσης που ακολουθεί… είναι ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έχω να αντιμετωπίσω ψυχολογικά… μόνο όσοι έχετε κατοικίδιο και το έχετε σαν οικογένεια θα με καταλάβετε. Το δέσιμο μου μαζί της μοιάζει τρελό ακόμα και σε εμένα.. ξέρει ποτέ έχω ζάχαρα ψηλά η χαμηλά.. καταλαβαίνει ποτε δεν είμαι καλά όταν πονάω βάζει τη μουσούδα της εκεί που πονάω… με προστατεύει, με αγαπάει, με περιμένει να γίνω και πάλι καλά…

Επειδή με ρωτάτε τώρα ζει με την κουμπάρα μου που την έχει σαν 4ο παιδί της (αφού έχει ήδη 3 🤭) κοιμάται αγκαλιά με τον βαφτισιμιό μου και παίρνει όση αγάπη χρειάζεται και ακόμα παραπάνω για να ειναι καλά.

Όσο για την υγεία μου… συνεχίζω δυνατά όπως χιλιάδες άλλοι άνθρωποι που παλεύουν για την υγεία τους. Την Δευτέρα μπαίνω για την δεύτερη θεραπεία, νιώθω και πάλι δυνατή και έτοιμη. Το μόνο που δεν θα συνηθίσω ποτε ειναι το τρύπημα στις φλέβες (όπως καταλαβαίνετε δεν μας τρυπάνε έτσι απλά μια φορά , επίσης πλέον δεν έχω φλέβες… όποτε κάθε φορά είναι αγώνας για όποιον προσπαθεί και τους ευχαριστώ…)

Δεν διαφέρω από κανέναν ασθενή ίσως είμαι πολύ πιο αδύναμη από πολλούς… παίρνω δύναμη από πολλούς… εγώ απλά το επικοινώνησα.. και το επικοινωνώ… Είμαι εδώ για να χαμογελάω και να θέλω να ζω Όπως και συ… και αφού εγώ μπορώ σίγουρα μπορείς και συ… Γίνετε δότες μυελού των οστών Αιμοδότες και δότες αιμοπεταλίων βοηθήστε μας να ζήσουμε όπως εσείς. Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και τα μηνύματα θα κάνω πάντα ότι μπορώ να σας το επιστρέφω» έγραψε στην ανάρτησή της η Ρεγίνα Μακέδου.