Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΠήρε θέση ο Αντωνόπουλος: Μίλησε για τον Λίαγκα και τις δηλώσεις του...

Πήρε θέση ο Αντωνόπουλος: Μίλησε για τον Λίαγκα και τις δηλώσεις του για τα σκυλιά και τον έβαλε στη θέση του

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για Γιώργο Λιάγκα: «Δεν μπορώ να ακούω σαχλαμάρες»

Στην κοπή πίτας της παράστασης «Για μια ζωή» βρέθηκαν οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, στις δηλώσεις του, απάντησε για τον Γιώργο Λαμπάτο, αλλά και για τον Γιώργο Λιάγκα.

Γιώργος Λιάγκας και Άρια Καλύβα μαλλιά κουβάρια για τα ζώα: «Δεν είναι μέλος της οικογένειας, δεν έχω dna ίδιο με το σκυλί»

«Είμαι προληπτικός, έχω μακρά καριέρα, σε σπίτια το έχω κερδίσει το φλουρί πολλές φορές, στη δουλειά ποτέ και δεν θέλω να το κερδίζω. Μου πάει μια χαρά χωρίς να το κερδίζω. Δεν ήθελα φέτος να το κερδίσω και ευτυχώς δεν το κέρδισα», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Για τον Γιώργο Λαμπάτο, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος είπε: «Τώρα το ακούω, δεν το ξέρω. Χριστός και Παναγία, σε κανέναν να μην συμβεί αυτό το πράγμα. Η ανέχεια είναι κάτι που με συγκλονίζει, είναι δύσκολο, δεν το παλεύει εύκολα κάποιος. Εγώ μια φορά έμεινα χωρίς δουλειά και νόμιζα ότι θα πεθάνω. Όπως βλέπετε, είμαι ζωντανός».

Για τη δήλωση του Γιώργου Λιάγκα που είπε ότι ένα σκυλί δεν μπορεί να θεωρείται μέλος μιας οικογένειας, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος είπε: «Δεν μπορώ να ακούω σαχλαμάρες. Τι θα πει δεν μπορεί να είναι μέλη μιας οικογένειας; Εξαρτάται πώς το βλέπει κανένας. Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν για το σκυλί τους, που δεν έχουν παιδιά και το σκυλί το έχουν παιδί τους. Και πολλές φορές το σκυλί είναι καλύτερο από άνθρωπο».

Κλείνοντας, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος είπε: «Τον ελεύθερό μου χρόνο αθλούμαι και κολυμπάω. Έχω εξοχικό με πισίνα και πάω πέρα δώθε».

Δείτε το βίντεοΤα πιο σημαντικά