Ποιος είπε ότι η γιόγκα δεν είναι για υπέρβαρους; Η γυναίκα αυτή μας βάζει τα γυαλιά!

June 5, 2015 2:04 AM
More videos

Αν θέλετε να κάνετε γιόγκα και πιστεύετε πως τα περιττά κιλά σας θα σας δυσκολέψουν, δείτε απλά την 27χρονη Jessamyn Stanley η οποία αποδεικνύει περίτρανα πως άμα θες μπορείς!

Η 27χρονη ξεκίνησε τυχαία να ασχολείται με τη γιόγκα το 2011 όταν βρήκε μια προσφορά στο διαδίκτυο και είπε να τη δοκιμάσει.

Τώρα η 27χρονη από η Ν. Καρολίνα διδάσκει γιόγκα και έχει πάνω από 55.000 followers στο instagram με πλήθος γυναικών να ακολουθούν το πρόγραμμα γυμναστικής της.

“Ζούμε σε μια κοινωνία που μας έχουν μάθει ότι το να είσαι υπέρβαρο άτομο είναι λάθος και πως ο κόσμος θα σε κοιτάει παράξενα”, λέει η 27χρονη η οποία παραδίδει μαθήματα γιόγκα σε τρεις φορές την εβδομάδα και το καλοκαίρι θα κάνει μαθήματα σε διάφορες περιοχές.

“Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να μάθεις κάνοντας γιόγκα, όντας ένα υπέρβαρο άτομο, όπως το τι να κάνεις με το στομάχι σου και το μεγάλο στήθος σου”, σημειώνει και τονίζει πως συμβουλεύει τον κόσμο και κυρίως τις γυναίκες να σταματήσουν να στέλνουν αρνητική ενέργεια και σκέψεις στο σώμα τους.

“Το σώμα σου δεν σε εμποδίζει από το να κάνεις κάτι, μόνο το μυαλό σου”, υπογραμμίζει.

lostateminor

Ακολουθήστε μας στο facebook: