Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
διεθνήΠήγε στην τράπεζα να πάρει το μισθό του και βρήκε 8,2 εκατομμύρια...

Πήγε στην τράπεζα να πάρει το μισθό του και βρήκε 8,2 εκατομμύρια μέσα στο λογαριασμό του

Εκατομμύρια σε λογαριασμό: Ένας πολίτης της πολιτείας Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής βρέθηκε προ εκπλήξεως. Το συγκεκριμένο γεγονός συνέβη πρόσφατα. Μάλιστα, έλαβε χώρα σε ένα υποκατάστημα γνωστής τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Ο Τσαρλς Κάλβιν βρέθηκε εκεί για να τσεκάρει τον τραπεζικό λογαριασμό του.

Τι βρήκε στο λογαριασμό του, ο Τσαρλς Κάλβιν

Ο άνδρας από την Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής δεν βρήκε μέσα στο λογαριασμό το μηναίο μισθό του. Αντίθετα, βρήκε ένα αστρονομικό ποσό. Δηλαδή, αντί για περίπου χίλια επτακόσια δολάρια, βρήκε ένα εξωφρενικό πόσο. Το συγκεκριμένο ποσό είχε επταψήφιο νούμερο. Αυτό, διότι ανέρχονταν στα οκτώ εκατομμύρια και επτακόσιες χιλιάδες δολάρια. Όπως ήταν προφανές, ο Τσαρλς Κάλβιν βρέθηκε προ εκπλήξεως…

2 1

Τι ανέφερε ο άνδρας – Τι έγινε με το αστρονομικό ποσό

«Πήγα στο ΑΤΜ και μόλις έκανα ανάληψη των διακοσίων δολαρίων, κοίταξα το υπολειπόμενο ποσό», είπε ο Τσαρλς. Στην αρχή, νόμιζε πως το μηχάνημα χάλασε, οπότε έβαλε ξανά την κάρτα του στο μηχάνημα και είδε το απίστευτο! Την Δευτέρα πήρε τηλέφωνο την τράπεζα, διαπιστώθηκε πως είχε γίνει λάθος και τα χρήματα αφαιρέθηκαν από το λογαριασμό του.

Βίντεο με ρεπορτάζ από την υπόθεση του Τσαρλς Κάλβιν

Τα πιο σημαντικά