Πέθανε στα 45 της γνωστή διοργανώτρια γάμων και βαπτίσεων

21 Οκτωβρίου, 2018 5:56 ΜΜ
More videos

Η Μυρσίνη Ρωμανιά έγινε γνωστή από τις συμμετοχές της σε τηλεοπτικές εκπομπές. Διοργανώτρια γάμων και βαπτίσεων επισκέφθηκε πολλές φορές τα τηλεοπτικά πλατό για να δώσει ιδέες και συμβουλες για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας… Αγαπούσε τα παιδιά και στις εκπομπές έδινε ιδέες από το πως θα διοργανώσεις το πιο όμορφο παιδικό πάρτυ μέχρι πως θα φτιάξεις τα γλυκίσματα.

Η Μυρσίνη δυστυχώς δεν τα κατάφερε… Μετά από γενναία και μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, πέθανε χθες αφήνοντας τον λατρεμένο γιο της  Σταύρο – το οποίο μεγάλωσε μόνη της -και τους φίλους της σε μεγάλη θλίψη. Τραγική ειρωνία… Έξι μήνες πριν πέθανε από την ίδια ασθένεια η αδελφή της Μαρία.

Την δυσάρεστη είδηση δημοσίευσε στο προφίλ του ο δημοσιογράφος και καλός φίλο της Στάθης Πουρουτίδης

Stathis Pouroutidis Pourou shared a photo — feeling sad.»Συμφωνήσαμε πως το καλοκαίρι που έρχεται θα πηγαίνανε στην Τζιά. Ότι φέτος στο νησί θα κλείναμε και την κουμπαριά. Μου το είχες έτοιμο το προξενιό. Μου είπες δεν αντέχω πολύ και εγώ σου φώναξα Εσύ; Μα εσύ μας φέρνεις όλους βόλτα και χαμογέλασες. Θυμάμαι στον γάμο του αδερφού μου τα λόγια σου καθως κοιταζες τον μπαμπά μου…
Και τώρα τι; Τι;
Έφυγες… Έδωσες μια μάχη και είπες φτάνει. Ως εδώ.
Μυρσίνη τελικά αυτό που έλεγες «θέλω να μεγαλωσω κι άλλο» δεν έγινε πράξη. Και ξέρεις και κάτι. Δεν θα πάω στην Τζιά. Δεν έχω λόγο χωρίς εσένα. Θα τα πούμε ξανά κορίτσι μου.
Κι ύστερα γιναμε μια ωραία φωτογραφία».

Μερικές από τις δημιουργίες της

Πηγή: tlife.gr