Περηφάνια: Ετσι κέρδισε το χρυσό στο Παγκόσμιο η Αννα Κορακάκη – Δάκρυσε στην απονομή

4 Σεπτεμβρίου, 2018 8:41 ΜΜ
More videos

Η Άννα Κορακάκη αναδείχθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της -στην κατηγορία γυναικών- παγκόσμια πρωταθλήτρια (αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων) και στις πρώτες δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα της διεθνούς ομοσπονδίας, δείχνει να αιφνιδιάσθηκε από την συγκεκριμένη διάκριση.

«Είναι τεράστιο αυτό που συμβαίνει. Είμαι άφωνη. Είναι μία μεγάλη ημέρα για εμένα», τόνισε η 22χρονη πρωταθλήτρια και πρόσθεσε: «Κατέκτησα τον τίτλο στην πρώτη μου προσπάθεια. Το 2014, στο τελευταίο παγκόσμιο πρωτάθλημα της ISSF, συμμετείχα ως νεάνιδα».

Η Σέρβα Αρούνοβιτς, αντίπαλος στον τελικό, είναι καλή φίλη της ΆνναςΗ Σέρβα Αρούνοβιτς, αντίπαλος στον τελικό, είναι καλή φίλη της ΆνναςΣυγκινημένη η Άννα τη στιγμή της ανάκρουσης του Εθνικού ΎμνουΣυγκινημένη η Άννα τη στιγμή της ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου

Παράλληλα με το χρυσό μετάλλιο, η Κορακάκη εξασφάλισε και μία θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 που θα φιλοξενηθούν στο Τόκιο. Και παρά το γεγονός πως το «εισιτήριο» αφορά στην ελληνική σκοποβολή, θεωρείται απίθανο να μην το «χρησιμοποιήσει» η Ελληνίδα πρωταθλήτρια. «Αισθάνομαι υπέροχα που εξασφάλισα μία θέση. Αυτό σημαίνει, ότι τώρα μπορώ να κάνω μία μεγάλη διακοπή, πριν αρχίσω την προετοιμασία μου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μένουν ακόμη δύο χρόνια και χρειάζομαι να επαναφορτίσω τις μπαταρίες μου».

Δείτε το βίντεο με τον αγώνα της Άννας και την απονομή:

Ακολουθήστε μας στο facebook: