Πάτρα: Όταν ο γάμος της Ρούλας και του Μάνου έγινε «πρωτοσέλιδο» στις εφημερίδες

31 Μαρτίου, 20222:58 ΜΜ
More videos

«Οι ματιές τους συναντήθηκαν στο γήπεδο την ώρα του αγώνα. Εκεί ένιωσαν το πρώτο τους σκίρτημα και λίγους μήνες μετά ήρθε στη ζωή τους ο καρπός του έρωτά τους».

Με αυτά τα λόγια παρουσιάζει ο αρθρογράφος της εφημερίδας «Η Γνώμη» το ολοσέλιδο αφιέρωμα για τον γάμο της Ρούλας και του Μάνου που έγινε στις 4 Οκτωβρίου του 2014.

Ένας έρωτας που έβαλε «Γκολ στην Ευτυχία!», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, με πολλές στιγμές από τον γάμο τους.

Φωτογράφιση ακόμα και στο τέρμα του γηπέδου, με την Ρούλα να «σκοράρει» στην καρδιά του Μάνου και την μικρή Τζωρτζίνα να κρατάει την μπάλα.

Ο 30χρονος πατέρας θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Πάτρας. H αγάπη της οικογένειας για το ποδόσφαιρο ήταν τόσο μεγάλη που την εμφυσήσαν και στην πρωτότοκη κόρη τους, τη Τζωρτζίνα.

«Ο Μάνος ενδιαφερόταν πολύ για τα παιδιά του. Έτρεχε για τα παιδιά του και μου έλεγε, ότι τα θέλω όλα, ό,τι μπορώ να τους προσφέρω περισσότερο. Φωτογραφίες τα έβγαζε πάρα πολλές γιατί έλεγε αυτές οι στιγμές, δεν θα έρθουν πάλι, κάθε στιγμή κάθε ηλικία είναι διαφορετική, έτρεχε, έτρεχε για τα παιδιά του» δήλωσε φίλη του Μάνου.

Από φωτογραφίες που αναρτούσε η μητέρα με την 9χρονη με ποδοσφαιρικές φανέλες και βραδιές με ποδόσφαιρο και πίτσα στο σπίτι, μέχρι και στις αθλητικές ακαδημίες που πήγαινε με τον πάτερα της. Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, ο καλύτερος δάσκαλος της Τζωρτζίνας ήταν ο πατέρας της…

Ραγίζουν καρδιές

Οι στιγμές με τον 30χρονο πατέρα να μαθαίνει στην κόρη του ποδόσφαιρο και εκείνη χαρούμενη να σουτάρει ραγίζουν καρδιές…

«Ο Μάνος πάντως ξέρω που μου έλεγε “τρέχω για τα παιδιά, όλα ό,τι κάνω γι’ αυτά τρέχω και αγωνίζομαι, γιατί θέλω να τα έχουν όλα και να μην τους λείπει τίποτα”», πρόσθεσε η φίλη Μάνου.

Από την ημέρα της γνωριμίας τους σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, το 2013, όπως αναφέρει η 33χρονη, 4 χρόνια μετά, τα πρώτα χρόνια του γάμου κυλούσαν ευτυχισμένα με την Τζωρτζίνα και την Μαλένα. «Κάπως έτσι είμασταν… Το αποτέλεσμα του αγώνα, ένας ευτυχισμένος γάμος και 2 πανέμορφα κορίτσια. Να είμαστε καλά με υγεία, να αναπολούμε εκείνο το μεσημέρι και εκείνα τα βλέμματα».

Ακόμα και το 2020, όταν το ζευγάρι είχε ήδη χάσει τη Τζωρτζίνα, ο έρωτας του ζευγαριού στο Facebook φαινόταν δυνατός, με την ίδια την 33χρονη να κάνει ακόμη μια ανάρτηση για την γνωριμία τους, αλλά αυτή να φορά να δηλώνει πλέον… γιατρός γηπέδων.

«Μεγαλώνοντας δεν είχα ταλέντο να παίξω μπάλα, αλλά έγινα διαιτητής και κάπως έτσι μέσα στο γήπεδο των προσφυγικών γνώρισα τον Μάνο Δασκαλάκη και όλος μας ο γάμος ήταν ένα μεγάλο γήπεδο. Έπειτα έγινα γιατρός γηπέδων, γιατί δεν μπορούσα να απέχω ούτε έγκυος» έγραψε.

Μάλιστα, ανάρτησε και σχετική φωτογραφία με την ίδια να κάθεται στον πάγκο της ομάδας έχοντας το ιατρικό βαλιτσάκι, ενώ άρθρο τοπικής εφημερίδας εξήρε τις ενέργειες της ως γιατρός ομάδας, όταν παρέστη ανάγκη.

«Η γιατρός της συνάντησης Ρούλα Πισπιρίγκου κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ διότι για 10” περίπου δεν είχε σφυγμούς και υπήρχε ανησυχία μην τυχόν γυρίσει η γλώσσα του. Προσπάθησε να επαναφέρει τον ποδοσφαιριστή» αναφέρεται σε εφημερίδα.

Τα ταξίδια και οι όρκοι αγάπης

Το ζευγάρι έκανε εκατοντάδες ποστ στο Facebook, με φωτογραφίες άλλοτε από ευτυχισμένες στιγμές, και άλλοτε με στιγμές δυσκολίας μέσα από το νοσοκομείο, όπως αυτές με τη μικρή Μαλένα τον Απρίλιο του 2019, λίγε μέρες πριν καταλήξει. Στα καλά και τα άσχημα φαινόταν μια ευτυχισμένη οικογένεια.

«Εγώ η εικόνα που είχα ήταν ότι έτρεχαν για τα παιδιά τους, ότι αγαπούσαν τα παιδιά τους. Όποτε δηλαδή εγώ την έχω συναντήσει ήταν ευδιάθετη μία χαρά, καθόλου προβληματισμένη, χαρούμενη» δήλωσε η φίλη του Μάνου.

2,5 μήνες μετά το θάνατο της Μαλένας, το ζευγάρι ταξίδεψε στην Καστοριά και έδειχνε πιο αγαπημένο από ποτέ στις φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Facebook.

8 μήνες μετά, τον Ιανουάριου του 2020, o 30χρονος μοιράζεται φωτογραφία από ταξίδι τους στα χιόνια συνοδεύοντας την ένα κείμενο αγάπης για τα 7 χρόνια της σχέσης τους λέγοντας ότι είναι τα 7 καλύτερα χρόνια της ζωής τους, με την 33χρονη σύζυγό του να του απαντάει ότι τα 7 χρόνια είναι μόνο η αρχή…

Από τις φωτογραφίες στο Facebook επειδή όλη την ώρα ανέβαζαν φωτογραφίες, η εικόνα ήταν αυτή, ήταν μία αγαπημένη οικογένεια. Αν και το ζευγάρι πλέον σπανίως κάνει δημοσιεύσεις στο Facebook, καθώς βρίσκονται σε διάσταση, εμφανίζεται ενωμένο, περιμένοντας με αγωνία τα αποτελέσματα των ερευνών για τους θανάτους των 3 μικρών παιδιών τους που έφυγαν άξαφνα μέσα σε 33 μήνες.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News