Παραμύθια ζωντανεύουν μέσα από μαγικές φωτογραφίες Ρωσίδας φωτογράφου.

27 Φεβρουαρίου, 2016 9:57 ΠΜ
More videos

Η Margarita Kareva είναι μια φωτογράφος από την Ρωσία που ειδικεύεται στην φωτογράφηση τέχνης φαντασίας. Οι ονειρικές φωτογραφίες της απαθανατίζουν την ομορφιά με έναν μοναδικό και μαγικό τρόπο.

Η ίδια προσθέτει σουρεάλ στοιχεία στις εκπληκτικές λήψεις της, συνδυάζοντας την επεξεργασία με το Photoshop μαζί με πραγματικά σκηνικά τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από παραμυθένια.

Ένα ακόμη εντυπωσιακό στοιχείο είναι το γεγονός πως η Margarita ξεκίνησε να ασχολείται με την φωτογραφία μόλις πριν από 4 χρόνια, ενώ όπως εξομολογείται, βρίσκει έμπνευση για τις φωτογραφήσεις της μέσα από διάφορα βιβλία φαντασίας.

021 64__fzimisi amazing-photography-margarita-karaleva-3 amazing-photography-margarita-karaleva-4 amazing-photography-margarita-karaleva-35 amazing-photography-margarita-kareva-1 amazing-photography-margarita-kareva-5 amazing-photography-margarita-kareva-7 amazing-photography-margarita-kareva-8 amazing-photography-margarita-kareva-9 amazing-photography-margarita-kareva-10 amazing-photography-margarita-kareva-11 amazing-photography-margarita-kareva-13 amazing-photography-margarita-kareva-14 amazing-photography-margarita-kareva-15 amazing-photography-margarita-kareva-16 amazing-photography-margarita-kareva-18 amazing-photography-margarita-kareva-19 amazing-photography-margarita-kareva-20 amazing-photography-margarita-kareva-21 amazing-photography-margarita-kareva-22 amazing-photography-margarita-kareva-24 amazing-photography-margarita-kareva-121 amazing-photography-margarita-kareva-251 m9viakj8g_w rxlshmzmao0

Πληροφορίες στο kareva-margo.com

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: