Κοκκινομάλλες φωτογραφίζονται με μια κόκκινη αλεπού και το αποτέλεσμα είναι παραμυθένιο.

20 Νοεμβρίου, 2016 12:48 ΜΜ
More videos

Η φωτογράφος Alexandra Bochkareva από το Ουζμπεκιστάν, λατρεύει να δουλεύει με μοντέλα που έχουν κόκκινα μαλλιά. Ωστόσο, η σειρά φωτογραφιών «Φθινόπωρο και Χειμώνας» της δίνει διπλή χαρά επειδή υπάρχουν 2 πλάσματα με κόκκινα μαλλιά μπροστά από τον φωτογραφικό της φακό. Τα μοντέλα είναι η Πωλίνα και η Όλγα όπως επίσης και η εκπαιδευμένη αλεπού που ονομάζεται Άλις.

«Λατρεύω να δουλεύω με μοντέλα που έχουν κόκκινα μαλλιά και φακίδες.» έγραψε στο Bored Panda η Αλεξάνδρα. Μπορείτε να νιώσετε τη μαγεία μέσα από τις φωτογραφίες της.

Η φωτογράφος έχει έδρα της την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας και δουλεύει σε εξωτερικούς χώρους. Εκεί, η φυσική βλάστηση ενισχύει τα αγαπημένα κόκκινα θέματά της. Η Bochkareva ξεκίνησε την φωτογραφική της καριέρα το 2012 αφού έφερε στον κόσμο το παιδί της και απέκτησε περισσότερη ενέργεια από πριν.

Τα πρώτα της μοντέλα ήταν μέλη της οικογένειας και φίλοι. Όσο περνούσε ο καιρός, ανέπτυξε ένα μοναδικό στιλ που συνδυάζει ανθρώπους με φυσική ομορφιά και πανέμορφα στοιχεία της φύσης.

1

Instagram

2

Instagram

3

Instagram

4

Instagram

5

Instagram

6

Instagram

7

Instagram

8

Instagram

9

Instagram

10

Instagram

11

Instagram

[Facebook] [Instagram] [500px] [h/t]

Ακολουθήστε μας στο facebook: