Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
ζώδιαΠανσέληνος Ιανουαρίου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου - Αuτά τα ζώδια επnρεάζονται περıσσότερο

Πανσέληνος Ιανουαρίου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου – Αuτά τα ζώδια επnρεάζονται περıσσότερο

Στις 25 Ιανουαρίου σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιανουαρίου στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου.

Είναι μια Πανσέληνος που θα επηρεάσει περισσότερο τα σταθερά ζώδια. Δηλαδή τους Ταύρους, τους Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους.

Η βασική της όψη είναι η αντίθεση με τον Πλούτωνα που δείχνει χειριστικά παιχνίδια και τοξικότητα στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

full moon

Ο μήνας του Ιανουαρίου θα κλείσει με την πρώτη Πανσέληνο της χρονιάς στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου φέρνοντας τα θέματα των σχέσεων στο προσκήνιο με έντονα συναισθήματα, αλλά και ξεσπάσματα. Ας δούμε αναλυτικά τα ζώδια που επηρεάζει περισσότερο:

Ταύρος

Η Πανσέληνος θα σας ζητήσει να δώσετε όλη σας την προσοχή στα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού. Δυστυχώς το κλίμα θα είναι έντονο και τα ξεσπάσματα αρκετά.

Λέων

Στις 25 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στο ζώδιο σας, και φέρνει έντονα συναισθήματα. Αν είστε σε μια τοξική σχέση, είτε αυτή είναι επαγγελματική είτε προσωπική, θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε πως δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.

Σκορπιός

Η πρώτη Πανσέληνος της χρονιάς στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου θα σας ζορίσει πολύ. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και να μην μπείτε σε εντάσεις και διαφωνίες.

Υδροχόος

Θα επηρεαστείτε περισσότερο σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών και τα προβλήματα θα είναι αρκετά. Θα αρχίσετε να αναθεωρείτε πολλά και να μπαίνετε σε πολλά διλλήματα για το τι πρέπει να γίνει στο μέλλον.
Τα πιο σημαντικά